|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγαπημενες Μας Φωτογραφιες
βλεπω οι φωτογραφίες σας ειναι ολες art....εγω θα βαλω αυτες που μου αρεσουν και ας μην εχουν art αποψη.... FIRE RED ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2009Uploaded with ImageShack.us The School of Rock ΤΑΥΓΕΤΟΣ 2009 Uploaded with ImageShack.us Καλαβρυτα 2010 Οταν οι ψηφιακες παγωνουν Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Βρήκα δύο πολύ παλιές αγαπημένες, τις αντέγραψα από το άλμπουμ και είναι λίγο θολές από την πολυκαιρία, αλλά ήταν οι πρώτες που μου ήρθαν στο μυαλό μόλις είδα το ποστ................
Βορειοανατολικό Πήλιο 1992, παραλία Πλάκας ανατολή, από τις πρώτες μας διακοπές
Στα βουνά πάνω από το Μουζάκι 1990 με το πρώτο μας εργαλείο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θεός ο Νίκος...... |
|
|||
|
|||
να βαλω και εγω μια με την πρωην!!!!!!
εντουραδα στο πλατανιστο (ευβοια) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξανθή, η πρώτη πολύ καλή, σα διαφημιστικό καρτ ποστάλ όσο για τη δεύτερη, τι να πω, η ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Σταύρου.... να είστε καλά και να ζήσετε με όλη την ευτυχία του κόσμου. Μιά φωτό 1.000.000.000.000 λέξεις |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Καλλιτεχνική φωτό . Απόσπασμα:
Πολύ όμορφες και μάχιμες φωτογραφίες Τάκη . :sm5: Μια φώτο με τη μηχανή στο φυσικότης περιβάλλον . Μπράβο Κώστα . Απόσπασμα:
Πολύ όμορφες και διαχρονικές φωτογραφίες Ξανθούλα . Απόσπασμα:
Πολύ καλή η εντουράδα σου . Απόσπασμα:
Πολύ όμορφες και οι δύο Μάριε .
Last edited by adventure; 11-09-2011 at 14:27. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι βήματα πρέπει να κάνουμε αν θεός φυλάξει το κινητό μας έρθει σε επαφή με νερό! | MARK | Χρήσιμα | 17 | 30-10-2010 20:16 |
Απεργίες με αφορμή τα νέα μέτρα, συμφωνείτε ή όχι ; | frits | Ελλάδα | 52 | 18-02-2010 12:41 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
Τι γίνεται με αυτόν το σύλλογο;;; | riko46 | Αθλητισμός | 2 | 13-12-2009 13:56 |
Έρευνες: “Γεννηθήκαμε για να πιστεύουμε στον Θεό” | skippybi | Κόσμος | 1 | 16-09-2009 01:23 |