|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το ΠΙΣΤΕΥΩ των Χαρλεάδων
ο μοτοσυκλετισμος ειναι ενας,οτι μηχανη κι αν καβαλαμε!
περα απο αυτο ο καθενας απο μας βρισκει μια μηχανη η κατηγορια μηχανων που τον εκφραζει και την υποστηριζει! ολα τ αλλα ειναι πλακιτσα και χαβαλες! τα πειραγματα,παντα καλοπροαιρετα, ειναι το αλατοπιπερο των σναναστροφων μας! παντα ομως πρεπει να υπαρχει(και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει) σεβασμος! |
|
|||
|
|||
Όχι ρε αφού είπαμε θα πάρω και εγώ ένα 800άρι για το χώμα. Αφού ξέρεις ότι ΟΛΑ τα ΓΟΥΣΤΑΡΩ και τα ΣΕΒΟΜΑΙ......
|
|
|||
|
|||
Πάντως αυτό που καβάλαγες στην Αμερική σίγουρα ΔΕΝ ήταν Χάρλεη.... Λέω μην και δεν το ήξερες..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οποτε θες να ερθεις χωμα θα σου κανονισουμε να βαζεις ενα ζευγαρι χωματινα λαστιχα στη δικη σου μηχανη και ακολουθεις! |
|
|||
|
|||
Τι σε νοιάζει εσένα.... Θα έχι και ΚΑΛΟΥΔΙΑ μέσα..... Πάρε όμως το σκουφάκι του Ντινόπουλου...... γιατι ΣΕΡΝΕΤΑΙ AIDS....
|
|
|||
|
|||
Αυτός ο κινητήρας δεν κυκλοφόρησε ΠΟΤΕ στο εμπόριο....Πήγε κατευθείαν στα ΜΠΑΖΑ.
|
|
|||
|
|||
Μα και ΒΕΒΑΙΑ καλαμπυρίζουμε καλοπροαίρετα και ΜΟΝΟ. Γιατίεσύ τι κατάαβες??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εγω καταλαβα....οτι εισαι αλητης
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οτι θα εβρισκα enduro harley......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(Το μηχανάκι στο Capitol, δεν είναι δικό μου! ) Όσο για το σεβασμό και την ιστορία, κάνε και μία βόλτα από την ενότητα των παλαιών θεμάτων του φόρουμ που έφτιαξε ο συνονόματός σου Λεοντόκαρδος και θα μας δεις και εκεί. Θέμα ασέβειας δεν τίθεται για καμμία μοτοσυκλέτα και είναι αρκετοί εδώ μέσα που και τα σπάνε και τα ταξιδεύουν! Το BMW=boxer που καβαλάω και το θεωρώ BMW και όχι Rotax κλπ. το έχω κάνει φύλλο και φτερό, μα ιμάντα δεν είδα να έχει! Και επειδή σου αρέσουν τα βιντεάκια και τα νίκελα απ' ότι έχω καταλάβει, δες το! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το γλέντι των Πρωταθλητών | MARK | Αθλητισμός | 4 | 12-04-2010 14:02 |
Το ΠΑΣΧΑ των ζώων | MANDRAX-7 | Χιούμορ | 5 | 07-04-2010 18:43 |
Το μυστήριο των chemtrails...! | georgekostas | Διάφορα | 2 | 15-12-2009 18:19 |
Το πρόβλημα των ....limo!!! | kostasvar | Χιούμορ | 19 | 22-11-2009 11:57 |
Το φάρμακο των δημοσίων υπαλλήλων | soter3gm | Χιούμορ | 4 | 09-11-2009 15:24 |