|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μόνο για Φίλους...
|
|
|||
|
|||
Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος θέση. Επίσης κατά τη γνώμη μου το νήμα δεν έχει νόημα. Μπορούσες να ευχαριστήσεις όσους ενδιαφέρθηκαν για κάτι που σου συνέβη και κανείς δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται μέσω πμ ή τηλ. κι όχι να το γράφεις με τον τρόπο αυτό. Μόνο εντυπώσεις προκαλούνται Κώστα κι ενισχύουν τη διάθεση κουτσομπολιού.
|
|
|||
|
|||
Κωστή αν και δεν γνωριζόμαστε επί προσωπικού ούτε θα μπορούσαμε να χαρακτηριστούμε ως φίλοι, θα ήθελα να σου ευχηθώ να ξεπεράσεις το όποιο σου πρόβλημα γρήγορα!!
Αν έχουμε την υγεία μας, όλα τα άλλα είναι τρίχες!!! Συνέχισε να γράφεις χιλιόμετρα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η γνώμη σου είναι σεβαστή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ.
Τα υπόλοιπα έχουν ήδη απαντηθεί στα post #21, #25 & #29 παραπάνω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντρίκο έχουμε ανταλλάξει πολλές απόψεις και εδώ και αλλού και είναι σαν να σε ξέρω... να είσαι πάντα καλά φίλε !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οκ Κώστα, εσύ ξέρεις.... |
|
|||
|
|||
Eυχομαι να ειναι ολα καλα.Οι παρεξηγησεις γινονται για να λυνονται.Ο διαλογος ειναι ο τροπος.Οταν ο διαλογος δεν δωσει λυση,ο μοναδικος ''γιατρος'' ειναι ο χρονος.Αλλωστε σε αυτη την ζωη ανα πασα στιγμη οι φιλοι γινονται γνωστοι και οι γνωστοι φιλοι...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όπως τα λες καλέ μου φίλε... χρειάζονται που και που τίποτα "ταρακουνήματα" για να καταλαβαίνουμε ποιον πραγματικά έχουμε δίπλα μας...
...έτσι ώστε να αναθεωρούμε και να κάνουμε κάποιους φίλους-->γνωστούς αλλά και κάποιους γνωστούς-->φίλους !!! Last edited by CPretenteriS; 13-03-2012 at 13:03. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κατ' αρχήν εύχομαι περαστικά για το θέμα της Υγείας σου Πάνο !! Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, έκανα ότι έκρινα ώστε να διαψεύσω τα όσα δεν ίσχυαν για το άτομό μου. Το αν εξεράγην λίγο περισσότερο, αυτό είναι άλλο θέμα και πιθανότατα να υπήρχαν άλλοι λόγοι που μπορεί να μην είναι ορατοί με μια ματιά.
Ας μην επανερχόμαστε όμως... και πάλι περαστικά σου εύχομαι και σύντομα στις επάλξεις !!! |
Tags |
cpretenteris, cps |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βίντεο ΣΟΚ-Μόνο για γερά στομάχια | staren | Ζώα | 11 | 03-06-2011 20:54 |
Μόνο για Αθηναίους ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ !!! | themis | Διάφορα | 25 | 15-04-2011 09:29 |
Μόνο για αγγλομαθείς........ | frits | Χιούμορ | 14 | 09-12-2010 17:29 |
Μόνον για φιλάθλους.. | syan | Αθλητισμός | 13 | 11-06-2010 04:59 |
Μόνο για gadgetάκηδες | leonidas | Γενικά - Αναβάτης | 13 | 19-03-2009 03:14 |