|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πανελληνια 2012
Στο "χωριό" για ξεκούραση.
Νακος, Νίκος.στην έδρα τους. Στοπ Αναμένεται άφιξη ΠΑσχάλη. Στοπ Αν εξαίρεσης την πανέμορφη διαδρομή, το πανέμορφο μέρος και τους καλούς φίλους . . . δεν υπήρχ ε άλλος λόγος για να κάνουμε αυτά τα χιλιόμετρα. Φώτο από αυριο που θα είμαι σαλοκικη. |
|
|||
|
|||
Κανα νέο?
Ειχε ησυχία? Συναυλίες εγιναν? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το μπανιο της επιστροφης κρατησε μια ωρα! Οπως τα λεει ο Νικος.. Ουτε για μια στιγμη δε σκεφτηκα πως παω για την Πανελληνια που ολοι ξερουμε. Αυτη ηταν η αφορμη. Και η αιτια? Το μερος το μαγικο.. οι φιλοι απο ολη την Ελλαδα κι απ' ολη τη μοτοζωη μου.. τα σκιουρακια και τα χιονια της Τυμφης.. το πλατανι στο Βρυσοχωρι.. η τρελλη χωματινη Λαιστα-Βωβουσα.. Ε οχι και ησυχια! Γινεται γ@μος Κρητικος χωρις τις μπαλωθιες? Ανασταση χωρις βεγγαλικα? Γινανε και θα γινουν λεει και κατι συναυλιες.. Εγω αρκεστηκα σε αυτην που δωσαν..... τα βατραχια της διπλανης λιμνουλας |
|
|||
|
|||
κ του χρονου!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ταξίδι στα Βαλκάνια Ιούλιος 2012 | elrodeo77 | Info ταξιδιών εξωτερικού | 37 | 30-03-2012 22:35 |
1 Ιαν. 2012 - Καλή Χρονιά σε όλους | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 523 | 02-01-2012 03:13 |
Τον Ιούνιο οι συμμετοχές του 2012 | MARK | Αγώνες | 3 | 08-04-2011 10:53 |
κατι νεοτερο για ην πανελληνια? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 05-05-2009 02:39 |