|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 4η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ - ΝΕΟ GARMIN ZUMO 660 LM !!!
Πριν απο 2 χρονια ειχα παραλαβει και εγω ενα zumo 660 μεσω του FORUM με μια παρα πολυ κλαη τιμη και τοτε ,τον Σεπτεμβρη του 2011 μου παρουσιασε ενα προβλημα το οποιο δεν το θεωρουσα και τοσο συμαντικο, ειχε να κανει με τον ηχο.τον Απριλη του 2012 και 2 μερες πριν τελειωση η εγγυηση το εστειλα στον skordili.Αν και το προβλημα δεν το καταλαβαν ,μου εκαναν αντικατασταση με το 660lm .εγραψα ολα τα παραπανω 1ον για να ευχαριστησω την εταιρεια skordilis και 2 για να ξερουν ολοι αυτοι που αγοραζουν η θα αγορασουν οτι το support για το μηχανακι αυτο ειναι παρα πολυ καλο.
|
|
|||
|
|||
Παιδιά, εάν και καθυστερημένα λόγω φόρτου εργασίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ενεπλάκησαν και ήρθε στα χέρια μου το GPS Garmin Zumo. Εάν και δεν έχω εμπειρία σε αυτά, θα ήθελα να πω ότι είναι καπληκτικό εργαλείο. Ευχαριστώ πολύ και τον Μανόλη EMLAZO που χωρίς την βοήθειά του προχθές, δεν θα μπορουσα να το σετάρω, καθώς και το GS Forum για την καταπληκτική (πανευρωπαϊκά) τιμή που μας έχει εξασφαλίσει.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βάζεις προορισμό , βάλε μουσικούλα και καλές βόλτες Μπράβο γιά άλλη μία φορά για την τιμή στο Forum μάς. |
|
|||
|
|||
Λογω του νεου μελους στην οικογενεια, τα ταξιδια με την Χαιδω εχουν πιασει πατο... και μοναδική "βαλβίδα αποσυμπίεσης" πλέον ειναι το ποδήλατο!
Ηθελα λοιπον να ευχαριστησω τον Λεοντοκαρδο για την μεσολάβηση του στην αγορα του ποδηλατικού GPS garmin edge 500 απο τον αντιπροσωπο, κάτω από την "ομπρέλα" καλύτερων τιμών του φόρουμ μας. Νικο σου εταξα να σου δείξω τι μπορείς να κανεις και τι στοιχεία σου δίνει αυτό το σκ@τουλάκι... παρε μια ιδέα απο μια χτεσινή μικρή διαδρομη εδω η τιμη ηταν καλύτερη από οποιαδηποτε τιμη που βρηκα (μεσα και εξω από την χώρα) - οκ χωρις μεγαλη διαφορα - αλλα ηταν ευκαιρία να βρεθουμε από κοντά και να τα πουμε και λιγο. Ευχαριστω και πάλι. |
|
|||
|
|||
ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ η προσφορά???
|
|
|||
|
|||
Κανονικά Νικόλα !
|
|
|||
|
|||
Δημήτρη καλησπέρα, θα ήθελα να πάρω το GPS για το ταξίδι στην Πολωνία που θα κάνουμε με την Ηarley. Πως γίνεται ή παραγγελία;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για το κασέρι, είτε το φέρνεις σε καφέ, για να σε δούμε κιόλας, ή κάνεις τραπεζική κατάθεση. |
|
|||
|
|||
Δημήτρη το αποφάσισα γιατί ο δρόμος είναι μακρύς. Αθήνα Θεσ/νίκη Βελιγράδη Brno στην Τσεχία, Wroslaw Πολωνία,
http://www.superrally.pl/ και επιστροφή Βουδαπέστη Ρουμανία (οπου μας βγάλει) βουλγαρία και πίσω Ελλάδα. Αν θες στείλε μου τραπεζικό λογαριασμό με PM να βάλω τα λεφτά και ερχομαι σε καφέ να το πάρω, να τα πούμε κιόλας. Πολλά ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Eίσαι φιλαράκι !
|
|
|