|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηθος και τρόποι
Συμμετέχοντας στις εκδρομές μας..θα πρέπει να αφήνουμε τον εγωισμό μας..έτσι περιορίζουμε τις πιθανότητες να πάρουμε στο λαιμό μας (κυριολεκτικά και μεταφορικά)..τους συνταξιδιώτες μας..και φυσικά γνωριζόμαστε και προσωπικά, διότι καλυμμένοι πίσω από μια οθόνη... δεν αποκτάμε αντικειμενική προσωπική γνώμη για τους συνφορουμίτες μας..
Νομίζω το παραπάνω έχει σχέση με το θεματάκι του τίτλου.. |
|
|||
|
|||
Ολα λαθος τα βλεπεις, ισως εαν ερθεις σε μια βολτα παρεα να αλλαξεις γνωμη, πισω απο τα πληκτρολογια καμια φορα βρισκονται ενδιαφερον ανθρωποι (ασχετα αν παρεξηγουνται καποιες φορες) και οχι προβατα που ακομψα μας αποκαλεσες παραπανω
|
|
|||
|
|||
Ω μα τα χίλια μπιμπερό αυτό το θρεντ θέλει απάντηση!
και μιας και ο μικρός κοιμάται... Ήθος τρόποι και παπαρδέλες μπλέ. Δίνεις μια ωραία πάσα Τύπε για να ειπωθούν κάποια πράγματα έτσι για τα πρακτικά αλλά και για να τα διαβάζουν μερικοί. Αναλώνεσαι απο χθες στο να απαντάς σε όλους όσους έγραψαν και να αναπτύσεις προβληματισμούς και μπλα μπλα... Την ίδια ώρα,κάποιος άλλος τρώει την ίδια ώρα με σένα για να στήσει μια εκδρομή,να δει χρόνους ,τοποθεσίες,να ενημερωθεί για το οδόστρωμα και άλλα πολλά που τι να λέμε τώρα... Αλήθεια εσύ γιατί δεν μας στήνεις μια εκδρομή? Καταλαβαίνω ότι έχεις κάποιους ενδοιασμούς για την εκδρομή που στήνει κάποιος άλλος και μάλιστα Τύπε αν με ρωτήσεις θα σου πώ ειλικρινά πως ναι ίσως ήταν τραβηγμένο αυτό που είπε... Ε και?? Χέστους όλους,,,, πάρε τον dionmiles και στήστε μια εκδρομή και εγώ θα ακολουθήσω πρώτος!!. Εκδρομή όμως και όχι καφέ νατχτιρντί για ένα απόγευμα.εκδρομή με διαδρομές των 500-700 χλμ και βάλε,με διανυκτερεύσεις και άλλα πολλά. Νομίζω δεν θα το κάνετε και να σου πώ γιατί? Γιατί δεν έχεις τα κάκαλα για κάτι τέτοιο...και όχι μόνο εσύ. Δεν ξέρω αν είσαι πολύ καιρό ενεργό μέλος,αλλά παρατήρησε ποιοι στήνουν μεγάλες εκδρομές με ανοιχτή πρόσκληση σε όλο το φόρουμ.3-4 τρελαμένοι. Δεν είναι ούτε καν στην διαχειριστική ομάδα η οποία ούτε και αυτή έχει τον τρόπο ή αν θέλεις τους original ταξιδιάρηδες να στήσει σοβαρό εκδρομικό πλην ενός τρελαμένου πελλοπονήσιου και ενός σαλλλλλονικού φινκμπράου. Και γιατί να το στήσει στην τελική...δεν έχει και καμία υποχρέωση απέναντί σου... Πριν αποφασίσεις να στήσεις το δικό σου εκδρομικό μια ιδέα έτσι για να παίρνεις Φαντάσου να έχεις απο πίσω 20 μηχανές και να κάνεις λάθος μια στροφή κάπου στα Τζουμέρκα και να πρέπει να γυρίσετε πίσω με αναστροφή. Δεν θα σου βγάλει κανείς το μαχαίρι και μάλιστα οι περισσότεροι θα αντιμετωπίσουν την όλη φάση με χιούμορ... αλλά εσύ πως θα αισθανθείς βλέποντας 20 μηχανές να κάνουν αναστροφή?Δικάβαλοι π.χ και μέσα στην ζέστη? Δεν το προχωράω σε επίπεδο "δεν έχουμε δωμάτια" ή "είναι κλειστά τα σύνορα -δεν δουλεύουν τα κομπιούτερ" ή στις πολύ άτυχες στιγμές που ούτε θέλω να αναφέρομαι όπου υπάρχει και δυστύχημα στην μέση (και έχει συμβεί και αυτό) Να ευχαριστείς λοιπόν την τύχη σου (και εγώ μαζί με σένα) που έχεις την τιμή να γνωρίσεις υπέροχους ανθρώπους και να κάνεις πραγματικούς φίλους όπως έγραψε ο frits. Να ευχαριστείς που υπάρχουν τρελαμένοι μηχανόβιοι που σπαταλούν χρόνο,χρήμα και το κυριότερο ψυχή για να υπάρχουν τέτοια events,τα οποία στήνουν για τους φιλους τους.Αν δεν ήταν αυτοί,απλά δεν θα γίνονταν. Αυτά τύπε |
|
|||
|
|||
Η καθαρή και απλή αλήθεια
Σπάνια είναι καθαρή και ποτέ απλή,.,, Η αφετηρία των περισσότερων τριβών μεταξύ των ανθρώπινων Πλασμάτων είναι ότι πιστεύουμε πως η αλήθεια μας είναι Αλαθαστη και βρίσκετε πάνω απο την αλήθεια κάθε άλλου ανθρώπου Η στάση μας αυτή μας κάνει να φερόμαστε Με άκαμψία,., Και να δείχνουμε ελάχιστη συναισθηματική κατανόηση για τους άλλους Το να βαδίζεις στη ζωη με βεβαιότιτες είναι ο καλύτερος τρόπος Να καταλύξεις θυμομένος με όλο τον κόσμο.,., Για να καταπολεμίσεις τον πειρασμό της μονοσήμαντης σκέψεις,., Ο διάσημος ψυχολόγος Μέγκας Μοτόριους Παντοσδρόμιους μας προτείνει τα παρακάτω εργαλεία για να αναπτύξουμε την Παράπλευρη σκέψη ,., Να κάνουμε ταξίδια εναλλάξ δηλαδή μια φορά μόνοι μια με ομάδα για να δούμε την γλύκα και τις διαφορές των διαφορετικών καταστάσεων οδήγησης Να αλλάξουμε την ορθολογική ανάλυση με πρόκληση Αντί να εκτιμούμε πως ειναι τα πράγματα ας παίξουμε με το πως θα μπορούσαν να ήταν αν.,.,. Να αφήνουμε κατα μέρος παλιές εκτιμήσεις η κρίσης και να παράγουμε ιδέες χωρίς προκαταλήψεις Να αποδεχόμαστε όλους τους πιθανούς δρόμους Και να αποφεύγουμε τις ετικέτες στην άσκηση της σκέψης,., Άντε και αύριο μέρα είναι ,., έχασε και ο Μπάοκ ,, γαμότι μου,, Last edited by tattoopanther; 28-08-2013 at 03:37. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απο που ξέρεις σε πόσες εκδρομές έχω λαβει μέρος και πόσες έχω διοργανώσει?? Ξέρεις φίλε μου ο κόσμος ολος δεν ειναι μόνο εδώ. Εγω απλά είπα την γνώμη μου τίποτα άλλο. Εχω σοβαρό πρόβλημα με τις αυταρχικές συμπεριφορές.Εσείς δεν έχετε.Πάω πάσο. Οχι φίλε μου δεν θα πάρω.Φιλους να μου την λένε δημόσια αντι να με πάρουν ένα τηλέφωνο και να μου κάνουν την σύυσταση περί ασφάλειας κλπ και να με διώχνουν απο το εκδρομικό ΤΟΥΣ δεν χρειάζομαι. Καλά να περάσετε:. Δεν εχω να πω κάτι άλλο. |
|
|||
|
|||
Ας απαντήσω και εγω σε ένα τυπακι που εχει γυρίσει όλο τον κόσμο εχει φάει τα λάστιχα παντου και πιστεύει οτι ξέρει και τα πάντα.
Όσοι έχουν τα παπαλα κάτω πρεπει να έχουν και πάνω γιατι αλλιώς κάτω έχουν και τα ζώα. Ευτυχώς ο γραπτός λόγος μένει και χαρακτηρίζει ποιος ειναι εγωιστης και ποιος φέρεται εγωιστικα. Το πόσες εκδρομές εχει διοργανώσει κάποιος και με ποσα άτομα αυτο δε μπορει να το ξέρει ο καθένας εδω μέσα. Και το μεγάλο κέφι που σίγουρα υπάρχει εδω μέσα δε ειναι αποτέλεσμα ατομικό αλλα σίγουρα συλλογικό. Τώρα αν επειδη γουστάρει κάποιος μπορει και πάνω στο χαμό να φέρθει και λίγο παραπάνω άσχημα προς κάποιον ας τον κρίνουν οι κολλητοί του. Αληθεια το τυπε πως σου ήρθε για να αναφέρεις σε εμένα ......προσβλητικα?.....μειώνοντας με......γιατι δε με αναφέρεις και εσυ με το ονομα μου? Οσο γιατι το εκανα και άνοιξα αυτο το νήμα .........ας μου πει κάποιος γιατι να μην το άνοιγα.? Τέλος να ενημερώσω οτι έχω συμμετέχει σε άπειρες εκδηλώσεις και οργανώσεις εκδρομών (Όχι του φόρουμ ακόμα ) και θα συμμετέχω και σε άλλες φιλικά σε ολους εκτός απο τον τυπακι |
|
||||||
|
||||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τα προγενέστερα, τι τα ήθελες? Προάγεις με κάποιον τρόπο τη συζήτηση γενικώς, με αυτά που έγραψες? Συνεπικουρούμενος και από το Διονύση, αποκαλείς τους συμμετέχοντες σε κάποιες εκδρομές "πρόβατα"..... Εμφανέστατα έχεις ενοχληθεί από θέμα που προέκυψε σε άλλο νήμα και το μεταφέρεις σε ένα νέο, ζητώντας "κανόνες ήθους και συμπεριφοράς"... Από ποιους? Από τα πρόβατα Τέλος πάντως καλαμπουρίζω για να ελαφρύνει το κλίμα, όπως έγινε και στο άλλο νήμα και λύθηκε το θέμα. Προφανώς αυτό που προέκυψε εκεί, προέρχεται από κατ' ιδίαν συζητήσεις του Πασχάλη με το άλλο παληκάρι και -ατυχώς κατ' εμέ- προβλήθηκε και στο φόρουμ, δημοσίως. Αυτό και μόνο είναι το θέμα και έχει ήδη λυθεί. Θεωρώ το νήμα που άνοιξες ως "μη αναγκαίο", επειδή ακριβώς το αρχικό θέμα λύθηκε και εσύ μόνος σου, στο τελευταίο σου ποστ, όπως τα παρέθεσα, δίνεις την ικανή και αναγκαία λύση. Η οποία είναι και η μοναδική Πολλές καλημέρες και φιλιά, με την ευχή να τα πούμε όλοι μαζί στα "Ασφάλτινα Ελληνικά Βουνά" Last edited by forester; 28-08-2013 at 10:14. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πού τις είδες τις αυταρχικές συμπεριφορές??? Στο ποστάρισμα του Πασχάλη στο άλλο θέμα? Διονύση δεν είναι έτσι κι αν θες να το διαπιστώσεις και να διαφωνήσεις μετά, έλα μια βόλτα στα βουνά, να γνωρίσεις και τον Πασχάλη Σαφώς είχε "τη στιγμή του" δημοσιοποιώντας μια ιδιωτική κουβέντα και ίσως είχε και λάθος σ' αυτό. Μην κρίνετε όμως μόνο από όσα διαβάζετε. Γνωρίστε από κοντά τους ανθρώπους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο ειναι......... τοσην ωρα χτες αυτο γραφω........βλεπουν παντου "συνωμοσιες" ...........οσο για τον @Ακης 21 το θεμα το ανεβασε ΚΑΘΑΡΑ για τζερτζελω. ....(το λεει)" το περιμενει" και στην αρχη {εαν δεν πρεπει να υπαρχει αυτο το θρετ να την κατεβασετε.....κτλ κτλ } Αντε καλημερα παω να μαζεψω φραγκα....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σου στελνω λογαριασμό τραπεζης......να βαλεις μερικα ψιλουλια |
|
|