|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Kατασκευη βασεων για προβολακια
:sm5::sm4:
|
|
|||
|
|||
Καλή δουλειά!!!!!Ελπίζω το αστάρι να κάνει δουλειά και η μπογιά να μείνει πάνω.Από ταλαντώσεις πως πάει;
|
|
|||
|
|||
τις δικες μου τις εχω κανει ηλεκτροστατικη βαφη και ειναι σουπερ.αν ειναι ενιαία η βαση δεν εχει ταλαντωσεις.
|
|
|||
|
|||
Ηλεκτροστατική βαφή;;;;;;Δώσε μου τα φώτα σου
|
|
|||
|
|||
βαλε μια φωτο να δουμε τι εκανες και εμεις οι ασχετοι!!
|
|
|||
|
|||
Πήρα κι εγώ τα ίδια προβολάκια και τα εγκατέστησα όπως κι εσύ, σε αυτοσχέδια βάση, αλλά μονοκόματη.
Μου έμεινε αμανάτι μόνο ο διακόπτης που δεν βρήκα, εδώ που είμαι και ψάχνω ακόμα. Έχω απλά αυτόν που ήρθε μαζί στο κουτί και σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να τρυπήσω για να τον βάλω. Αν δεν βρώ ως τότε, όταν έρθω θα σου ζητήσω λεπτομέρειες από που το πήρες και θα προμηθευτώ. Ωραία δουλειά!!! Υ.Γ. Οι βίδες, μπαίνουν και ανάποδα. χωράνε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και υστερα απο τοσους μηνες απο την τοποθετηση τους, δεν εχουν "χασει" καθολου την αρχικη τους θεση !!! Και μιλω για χρηση της μηχανης, του στυλ "την αγορασα για να μου κανει τα κεφια"! Καμμια λυπηση, και παρα πολυ χωμα. Δεν εχουν κουνηθει καθολου !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρεπει να ξερω για ποιον διακοπτη μιλας, για τον οποιο και εγω, ουτε λογος να τρυπησω κατι στην μηχανη. Οτι ωρα χρειαστεις κατι για τους διακοπτες μου λες ! |
|
|||
|
|||
boxer εχεις γινει ο δασκαλος μου ,σε πολλα τεχνικα θεματα
αντεννα ring , προβολακια και αλλα! εισαι μαχιμος! με λιγες τεχνικες βελτιωσεις γλιτωνεις χρημα ,και βασανα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Xαιρομαι φιλαρακι οταν μπορω να βοηθω και να δινω οσες πληροφοριες μπορουν να φανουν χρησιμες . Το ιδιο αλλωστε συμβαινει και με εμενα, απο αλλους φιλους που εχουν κανει αντιστοιχα ποσταρισματα, και εχω βοηθηθει εγω . Αυτος ειναι ενας απο τους βασικους λογους υπαρξης ενος φορουμ. Η ανταλλαγη αποψεων- γνωσεων- ιδεων- σχολιων και βοηθειας μεταξυ μας ! Αυτο το φορουμ το εχει αποδειξει, το αποδεικνυει και θα συνεχισει να το κανει, το ιδιο καλα , αλλα και "ταχυτητα" σε παρα πολλες περιπτωσεις !!! Αλλωστε, ολοι μας εχουμε την ιδια αγαπη. "Τους δυο τροχους" |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λαμπες xenon για προβολακια adv 09 | NIKOS PAPADOPOULOS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 28-01-2010 17:10 |
προβολακια blue...-led φλασακια(2)-tank pad (της bmw)για f650gs και dakar | Stefi Orf | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 26-10-2009 13:07 |
προβολακια HELLA | jbiltls | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 04-10-2009 20:42 |