|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσεχετε εκει εξω....Σημερα μια μαμακισμενη θα με εκοβε ...
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και για να μαθαίνουν όσοι δεν γνωρίζουν , για τις πταισματικες παραβάσεις δεν είναι υποχρεωτική η βεβαίωση τους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μου έτυχε πριν καιρό στη Β. Κωνσταντίνου στο ανέβασμα προς Χιλτον να κινείται στη λεωφοριολωρίδα παππούς με ένα χάρβαλο, ο οποίος δεν άφηνε και χώρο να περάσει μηχανή. Ακριβώς πίσω του περιπολικό που προφανώς σερνόταν κι αυτό. Εφτασα δίπλα του και ρωτάω τον οδηγό γιατί δεν τον βγάζει δεξιά ή τουλάχιστον να τον βγάλει από τη λεωφορειολωρίδα. Ο μάγκας με πολιτικά που καθόταν δίπλα μου λέει...Θα μας κάνεις υποδείξεις στη δουλειά μας; Οταν του είπα ναι διότι δεν την κάνεις γύρισε και μου είπε να την κάνω μη γράψει εμένα. Αν τον έστελνα να πάει να κάνει τη γεννετήσια πράξη (σωστός; )τι θα συνέβαινε; Γι'αυτό λέω, η στολή γενικά χαλάει τον άνθρωπο. Μιά άλλη φορά ζήτησα το όνομα αστυνομικού κι ο συνάδελφός του έκανε ότι δεν τον είχε ξαναδεί. Τι να λέμε τώρα!!! Κακώς εννοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη. Last edited by ortho; 02-12-2010 at 22:28. |
|
|||
|
|||
Εγώ διαφωνώ στην … διαφωνία !
Όχι δεν έχει την υποχρέωση πολίτης να υποδεικνύει το οποιοδήποτε συμβάν (δια νόμου - υποχρεωτική - ρουφιανια δεν έχω ξανακούσει!) Όπως ένας εφοριακός που κόβει παράβολα δεν υποχρεούται να ελέγχει φόρο εισοδήματος, έτσι κι ένας αστυνομικός δεν είναι πασπαρτού αλλά έχει συγκεκριμένα καθήκοντα . Επαναλαμβάνω ότι οι πταισματικές παραβάσεις είναι στην διακριτική ευχέρεια του αστυνομικού να τις βεβαιώσει `η όχι. Δεν αποτελεί υπηρεσιακό `η νομικό παράπτωμα η μη βεβαίωση πταισματικων παραβάσεων. Υ.Γ. Όλοι οι εργαζόμενοι είναι μέρος του λαού . Δεν γίνεται ειδική επιλογή χαλασμένων στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις και βέβαια δεν χαλάει η στολή την προσωπικότητα … τίποτα δεν την χαλάει εάν δεν το `χει από πριν. Πάντα και παντού θα υπάρχει μια μικρή χαλασμένη μερίδα, είναι φυσιολογικό. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βέβαια εάν σου έλεγε δικηγόρος, θα σου κοβόταν η μαγκιά . Δεν μιλάμε να δήλωνε εισαγγελέας …. θα έκανες στριπτίζ . |
|
|||
|
|||
Δεν νομιζω αγαπητε μου....σε επεισοδια με αναρχικους ο κυριος δικηγορος αρνηθηκε επιδειξη ταυτοτητος και πηγε αυτοφορω για απειθια...Για τον εισαγγελεα οχι στριπτιζ αλλα ελεγχομενη υποχωρηση.....Αφου ξερεις το συστημα γ....ται!!!
|
|
|||
|
|||
Σωκράτη δε θέλω να σε κολακέψω αλλά πρέπει να είσαι ο πρώτος αστυνομικός με λογική και ορθά σκεπτόμενος που έχω συναντήσει. Τι να πω μου χαλάς την εικόνα των αστυνομικών που είχα στο κεφάλι μου! Πολύ θα ήθελα να είμαστε γείτονες και να τα λέγαμε που και που. Αλήθεια εσύ εκεί που δουλεύεις οι άλλοι συνάδελφοί σου πως σε αντιμετωπίζουν? (αν και οι Ζητάδες γενικά είναι μάλλον οι πιο λογικοί από τα σώματα Α).
Οι άνθρωποι αλλάζουν με την εξουσία. Με όποια μορφή εξουσίας. Αλλά και στην εξουσία να μην εν δώσεις όταν είσαι κομμάτι ενός άδικου συστήματος (όπου ο ανώτερος έχει πάντα δίκιο και κάνεις ότι σου λέει ας είναι ένας αμόρφωτος κολλημένος) κάποια στιγμή θα σκάσεις και θα ξεσπάς όπου σε παίρνει! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνηθης βλαβη σε r1200gs! Προσεχετε! | fguy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 03-11-2010 18:06 |
Πως θα ήταν μια Africa Twin 1200; | S.T | Άλλες εταιρίες | 22 | 22-07-2010 08:06 |
βομβα εξω απο την βουλη............ | gsmaniac | Ελλάδα | 9 | 10-01-2010 14:53 |
Δειτε το ιστορικο καιρου εκει που θα ταξιδεψετε!!! | georgekostas | Χρήσιμα | 14 | 25-10-2009 09:15 |
Tαξιδεύοντας με μια BMW F 800 GS!!!! | riko46 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 8 | 19-01-2009 11:38 |