|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έφυγε ο Θανάσης Βέγγος
με τιμη στον ενα και μοναδικο καλο μας ανθρωπο που μας εμαθε το ειναι να εισαι πανω απο ολλα ανθρωπος.
κανενα μνημονιο δεν μπορει να μας κανει πιο φτωχους απο τωρα που χασαμε απο κοντα μας τον μεγαλητερο θησαυρο της ελληνικης ιστορια μας. Last edited by γιαγια αρκουδα; 03-05-2011 at 15:04. |
|
|||
|
|||
Καιρος του ηταν να αναπαυτει...Ο ανθρωπος που ετρεχε σε ολη του ζωη... Καλη αναπαυση Θαναση ΜΑΣ!! Σε ευχαριστουμε!
|
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι Θανάση..εκεί στα άλλα μέρη..!
|
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν την θλίψη μου για την αγάπη μου γι' αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ.
Καλό ταξίδι Θανάση μας, δεν υπάρχει όμοιος σου. |
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι Θαναση του λαου καλο, ταξιδι καλε μου ανθρωπε,ησουν για μενα ο ενας ο μοναδικος.
Ελαφρι το χωμα που θα σε σκεπασει. |
|
|||
|
|||
Νοιώθω σαν να φεύγει κάποιος πολύ δικός μου.
Ας τον έχουμε πρότυπο, τη σεμνότητα του, την ταπεινοφροσύνη του, την τιμιότητά του, τη στάση ζωής του. Καλέ μας άνθρωπε, Θανάση μας, μας αφήνεις πολύ φτωχώτερους. Για πάντα θα ζεις μέσα στις καρδιές μας. |
|
|||
|
|||
Ο πρακτωρ Θ-Β εφυγε....ο πιο αγαπητος ,χαμηλων τονων,αυτοδημιουργητος ηθοποιος ,και καπου ειχα διαβασει πιο παλια ,οτι ολες τις σκηνες που τωρα θελουν κασκαντερ,τις εκανε μονος του, με αποτελεσμα να εχει βρεθει πολλες φορες στο νοσοκομειο.Εγω θελω να τον θυμαμαι μονο ετσι ... .....και να σκεφτει κανεις οτι σημερα ειναι παγκοσμια ημερα γελιου .....
|
|
|||
|
|||
άρα και ταιριαστή
επίσης ακριβώς 1 χρόνο πριν σαν σήμερα τον βράβευσαν οι συνάδελφοι του |
|
|||
|
|||
Πάει και ο "καλός μας άνθρωπος"!
Πραγματικά καλός ηθοποιός και ακόμη καλύτερος Άνθρωπος! Αθάνατος στη μνήμη και στην καρδιά μας! |
|
|||
|
|||
Αυτή την ώρα ο Βέγγος παίζει και γελά … με τον Τσάρλι Τσάπλιν, τον Γκράουτσο Μάρξ, τον Μπάστερ Κίτον τον Γκράχαμ Τσάπμαν … τον Σταν Λόρελ και τον Όλιβερ Χάρντι ...
Η ταινία με τις περισσότερες και πιο απίστευτες ατάκες .... ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έφυγε ο Γιώργος Μοσχούς | vaska | Αυτοκίνητο | 25 | 09-04-2011 01:22 |
Θανάσης Βέγγος: Δύσκολες ώρες για τον "καλό μας άνθρωπο" | riga | Πολιτισμός | 13 | 23-10-2010 12:52 |
Τέλη Κυκλοφορίας? ....ποιός Θανάσης... | tsompanis | Αυτοκίνητο | 42 | 14-09-2010 22:02 |
Ο Βέγγος στη Eurovision!!! | vtheo | Αστεία Video | 11 | 23-05-2009 20:51 |
Θανάσης και Αθανασία | Bmwnek | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 10 | 23-02-2009 01:58 |