|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πώληση αξεσουάρ, ζελατίνες adventure, tank bag
Δηλωνω ενδιαφερον αν δεν εχει πουληθει το Νο 3,και ειναι σε καλη κατασταση ...
Και κατι ακομη γραψε μου τα λιτρα του |
|
|||
|
|||
Το tank bag bagster Athena έχει πουληθεί. Υπάρχει μόνο το givi t480 14-22lt
http://www.motoraid.eu/tankbag-givi-t480 Last edited by nikostzach; 09-04-2013 at 09:06. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κάπου έχει"τακτοποιηθεί" στο υπόγειο και δεν εμφανίζεται με τίποτα....
|
|
|||
|
|||
Εαν βρεθει φιλος πες μου,γιατι μ'ενδιαφερει και ισως περισσοτερο απο το αλλο που ρωτησα αρχικα
|
|
|||
|
|||
Διαθέσιμα είναι τα παρακάτω
- Tank bag Givi T480 tanklock μαύρο ............70€ - Ζελατίνα adventure διάφανη αυθεντική BMW με λίγες γρατζουνιές, όχι ρωγμές ................60€ - προστατευτικά καπάκια κυλίνδρων μεταχειρισμένα, το αριστερό με γρατζουνιές από χαζή πτώση (με μια επίσκεψη σε βαφείο φτιάχνεται εύκολα), το δεξί με μικρά σημαδάκια χρήσης.................................... Και τα 2 μαζί 90€ εκτός από πώληση, συζητάω και ανταλλαγή με άλλα αξεσουάρ για adventure του 2007 (πχ θέλω ζελατίνα σε καλύτερη κατάσταση από τη δικιά μου, φλας led, σέλες adventure μαύρο κόκκινο (γίνεται και ανταλλαγή με τις δικές μου σέλες adv που είναι σε μαύρο χρώμα μόνο και σε άριστη κατάσταση), προστατευτικά touratech διάφορα, κλπ) |
|
|||
|
|||
Up!!!!!
|
|
|||
|
|||
Up!!!!!
|
|
|||
|
|||
Με ενδιαφέρουν τα καπακια κυλινδρων αν υπάρχουν στειλε μ πμ φιλε μ
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
τα καπάκια κυλίνδρων είναι κρατημένα για αποστολή στο φίλο akis-volos, η ζελατίνα προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη.
προστέθηκαν για πώληση σε άριστη λειτουργική κατάσταση - σετ (4αδα) λευκά φλας BMW .....................40€ - και πίσω φανάρι (απλό, όχι LED) .................40€ φωτογραφίες έρχονται σύντομα και να μην ξεχάσουμε το tank bag givi t480 tanklock..... |
|
|