|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ FORUM ΜΑΣ.....................
Το βίντεο είναι απλά καταπληκτικό... όσο για το ηθικό δίδαγμα θα έλεγα ότι η ευγένεια και η καλοσύνη δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν. Και είναι και τσάμπα...
|
|
|||
|
|||
το βλεπω καθε μερα για να μην ξεχνιεμαι
αυτο πρεπει να το κανουμε ολοι μας!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λατρευμένε γείτονα, Εχεις δίκιο φιλαράκι, όντως εκεί "έξω" η άτιμη κοινωνία μας δεν είναι αγγελικά πλασμένη ! Δυστυχώς... Ομως, όπως θα έχεις διαπιστώσει και εσύ ότι υπάρχει ένα μέρος σε αυτήν την χώρα, (που τραβά τα πάνδημα λόγω κρίσης), που λέγετε GSFORUM, στο οποίο υπάρχουν άλλοι παράμετροι και καταστάσεις ! Μάλιστα από τους πρώτους ή μέσα στους πρώτους διδάξαντες είσαι εσύ ή μάλλον εσείς, (εσύ & ο Βαγγελάρας), όπου ανιδιοτελές έχετε προσφέρει τα μάλα σε αυτήν την όμορφη διαδικτυακή ομόδα ! Ολοι γνωρίζουμε την περίπτωση με τον Μαγγελάνο ή τώρα με τονΒροχίδη ! Επίσης γνωρίζω ότι "παίζουν" και άλλα τέτοια θέματα, μη γνωστά σε πολύ κόσμο .... Αλλά όχι μόνο εσείς... Ολοι μας γνωρίζουμε διάφορα ΜΕΛΗ/ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που έχουν βοηθήσει άλλα μέλη της παρέας μας, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ πολύ προσωπικό τους χρόνο αλλά και χρήμα... Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα, για να μην φέρω κάποιους σε δύσκολη ! Οι πιο παλιοί θα θυμούνται διάφορα... Και μιλάω για σοβαρά θέματα π.χ υγείας, βιωσιμότητας αλλά και δεκάδες τεχνικά θέματα ..... Και να μην αναφερθώ στα θέματα φιλοξενίας που έχουμε ζήσει εδώ μέσα.. Προσωπικό παράδειγμα για μένα η επίσκεψη μου στην Κρήτη & στην Πάτρα ! Και ρωτάω ο χριστιανός, που αλλού γίνονται αυτά??? Που αλλού υπάρχει αυτό το δέσιμο, η σύσφιξη ανθρώπινων σχέσεων & αξιών ?? Που υπάρχει αυτή ανιδιοτελή προσφορά ?? Εξω, που σφάζονται καθημερινά οικογένειες μεταξύ τους για λίγα EURO ή για μια πιθαμή γής !!! Που ισχύει τις περισσότερες φορές η "Ο "θάνατος" σου, η ζωή μου!" Δεν λέω ότι όλα είναι τέλεια εδώ μέσα, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο καλύτερα από εκεί απέξω, όπου εδώ μέσα η άνθρωπινη υπόσταση έχει αξία και ο "γείτονας" μου είναι φίλος μου... Διπλοχαίρεμαι στην χαρά του & διπλοκλαίω στην λύπη του... (Αλλωστε Φώτη μου, πριν δύο χρόνια δεν σε γνώριζα κάν και πόσο έχουμε κολλήσει τώρα !!) ΟΧΙ, δύσκολο να βρώ κάτι καλύτερο, με φίλους από όλη την Ελλάδα, που το μόνο που θέλουν από εμένα μια κουβέντα & να κτυπήσουμε κανένα καφέ μαζί ! Αντε και κανένα τσίπουρο... Και όπως λένε οι παλιακοί, "Να γιατί GsForum!" Να είστε όλοι καλά, εσείς και οι οικογένειες σας και με κοινό παρανομαστή την αγάπη μας για τα δίτροχα. ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΑ σε κάθε φάση της ζωής μας.... Αργύρης |
|
|||
|
|||
Θα σας πω μια μικρή και αληθινή ιστοριούλα που διαδραματίστηκε πριν από πολλά χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Κεφαλονιά, με πρωταγωνιστή τον Κεφαλονίτη σατυρικό ποιητή, Ανδρέα Λασκαράτο.
Μια φορά λοιπόν, κάποιοι που δεν τα πήγαιναν καλά με τον ποιητή, για να τον "πειράξουν", του έστειλαν σαν δώρο, ένα μεγάλο καλάθι με... σκ@τά. Ο Λασκαράτος λοιπόν, μόλις τα είδε, είπε στον υπηρέτη των "κυρίων" που έστειλαν το πεσκέσι, να μην φύγει γιατί ήθελε κι αυτός να τους στείλει κάτι. Κατέβηκε λοιπόν στον κήπο του, διάλεξε και έκοψε μερικά από τα καλύτερα λουλούδια του. Τα έβαλε σε ένα μεγάλο και ωραίο καλάθι, και τα έδωσε στον υπηρέτη για να τα πάει στα αφεντικά του. Πάρε αυτά τα λουλούδια, του είπε, να τα πας στους αφέντες σου και να τους πεις τα εξής: Ο Ανδρέας Λασκαράτος, σας στέλνει αυτά τα λουλούδια λέγοντας σας ότι "ότι έχει ο καθένας στο μυαλό του και στην καρδιά του, προσφέρει..." |
|
|||
|
|||
<<Ανιδιοτελεια>> Ποιος απο εμας και ποσο συχνα θυμαται και κανει πραξη αυτην την λεξη...
Ωραιο βιντεο Κορνιλιε μπραβο |
|
|||
|
|||
Εξαιρετικό το vid Κορνήλιε!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να δεις πως η λέξη 'ανιδιοτέλεια' πέρνει διάσταση & αξία ! Και μάλιστα η περιοχή σου έχει δώσει τρανταχτά επι αυτού παραδείγματα ... |
|
|||
|
|||
Ο κοσμος γυρω δεν ειναι οπως θελει αλλά οπως εμεις τον βλεπουμε...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πες τα ρε Κορνηλιε....μαματο βιντεακι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα είπες όλα ! |
|
|