|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Doc - αμπελοφιλοσοφία περί αποχώρησης
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ με αυτα τα φορουμ.....
τα μισα σκοτωνονται με τα αλλα μισα..... κανα χλμ κανουμε? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως η Νέα Σμύρνη σίγουρα δεν είναι Δυτικά Προάστεια. Doc δε θα σχολιάσω τους λόγους που ο Αρκάς κατέβασε το ποστ σου, αλλά ο συνειρμός που προκάλεσες με τα γραφόμενά σου είναι άσχημος. Είμαι 2 χρόνια εδώ μέσα κι έχω μόνο καλές εντυπώσεις από το Δημήτρη. Το γεγονός ότι είμαστε εδώ μέσα μερικές χιλιάδες μέλη κι απο αυτούς αρκετές εκατοντάδες ενεργά δείχνει το κλίμα που επικρατεί. Με μία άλλη προσέγγιση, οι διαχειριστές που πληρώνουν για να υπάρχει αυτός ο ιστοχώρος έχουν δικαίωμα και να κάνουν ότι θέλουν. Θεωρώ ότι με τους υπαινιγμούς σου προσέβαλλες τον Αρκά κι έθιξες την προσωπικότητα κι υπόληψή του. Δεν γνωρίζουν όλα τα μέλη προσωπικά τους διαχειριστές και δημιούργησες μιά εικόνα που δεν υπάρχει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις συγγνώμη από αυτόν κι από τα υπόλοιπα μέρη του φόρουμ που για διάφορους λόγους θεωρούν αυτό το φόρουμ "σπίτι" τους! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Doc, δεν μου άρεσαν ούτε οι υπαινιγμοί, ούτε οι συνειρμοί για έναν άνθρωπο που μαζί με τον αδερφό του έχουν φτιάξει έναν από τους καλύτερους μοτοσυκλετιστικούς ιστοχώρους στην Ελλάδα. Όσοι έχουν γνωρίσει το Νίκο και τον Δημήτρη ξέρουν πόσο πασχίζουν και τα δίνουν όλα για το φόρουμ. Θεωρώ τη δημιουργία αυτού του thread μια πράξη το λιγότερο άκομψη. Αν δεν σε εξέφραζε πλέον η κοινότητα αυτή θα μπορούσες να αποχωρήσεις απλά, χωρίς τυμπανοκρουσίες. |
|
|||
|
|||
@ Αρκας
τώρα είναι χαράματα, αλλά λίγο αργότερα θα προσπαθήσω να σε πάρω τηλέφωνο δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου όλο το βράδυ, έχοντας τύψεις, κατά πόσον διασταύρωσα επαρκώς την ταυτοποίηση των δύο nickname εάν έσφαλα και υπέπεσα σε τραγικό λάθος σύμπτωσης, θέλω να σου ζητήσω συγνώμη εκτός του εδώ δημόσια και προσωπικά-φωνητικά και εάν θα είσαι διαθέσιμος στην Νέα Σμύρνη και ως φυσική παρουσία και κατάματα. Δεν κρύβομαι σε καμία περίπτωση, είμαι πολύ ευθύς άνθρωπος. Είναι όμως πιθανό να είμαστε θύματα μίας τραγικής σύμπτωσης. Οπότε το λάθος καταλαβαίνω πόση αναστάτωση θα μπορούσε να σου προκαλέσει. Και όπως σωστά γράφετε την ημέρα γενεθλίων. Είχα υποχρέωση να ερευνήσω πιο βαθιά και μετά να σε κατηγορήσω, αποκλείοντας πρώτα τις πιθανότητες όποιας τυχόν συγκυρίας. Επηρεασμένος όμως από την άρνησή σου [περί της πρόσκλησης] έκρινα βιαστικά και χολωμένος. Εν βρασμό ψυχής χωρίς να κοιτάξω, όπως είπαμε, για λόγους ασφαλείας τις πιθανότητες λάθους επαρκώς. Κων/νος Κων/νου Λουκιπούδης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν μη τι άλλο συνέκρινε "γραφικούς" χαρακτήρες. Του αγράμματου που επικαλέστηκες: "ΑΡΚΑΣ Status: Innactive Imp.Users Εγγραφή: 26-09-2006 Περιοχή: dytika proastia Μηνύματα: 51 ΑΡΚΑΣ's Garage lt 1200 παιδια οσο και αν φαινεται παραξενο ο δεινοσαυρος στριβει εχει πολυ καλη συμπεριφορα απλως πρεπει να υπαρχει συνεση και οχι φρενα μεσα στην στροφη ειναι προβλεψιμο και αν το παρακανεις σε προειδοποιει. το δανο τον ξερω ειμασται 3 λτ και πιστευω να βρεθουμαι και να τα πουμε απο κοντα .που μαζευοσαστε? " με του Δημήτρη Δουρίδα...Τα σκέφτηκες όλα πολύ πριν τα γράψεις και τα ξαναδιάβασες πολλές φορές είναι σίγουρο. Μερικά πράγματα ξεφεύγουν από το μάτι όμως. "Blind spot vision" ονομάζεται αυτό στην επιστήμη που υπηρετείς και αυτό συμβαίνει σε όλους μας. |
|
|||
|
|||
καλό ξημέρωμα...
Δημήτρη,Nίκο ... keep walking... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστό εν'γένει το ποστάρισμα στο σύνολό του... λίγο ρατσιστικός ο χαρακτηρισμός αγράμματος... σου θυμίζω ότι άνθρωπος είναι και αυτός πάνω απ' όλα !!!
|
|
|||
|
|||
γιατι ρε συ?το να ειναι ανθρωπος αναιρει το να ειναι αγραμματος?
|
|
|