|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΔΕΣ R1200GS!!!!
Που το βρήκες το τσιγαράδικο?!?!?!!? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΔΕΣ R1200GS!!!! ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!!
μην τα θεμε ολα δικα μας!βαλτες ανοξοιδωτες και τελειωσε!εχεις δικιο οτι για 15000$ δεν επρεπε να συμβαινει αλλα συμβαινει!εδω παιρνεις αμαξι 150000$ και συμβαινει!
|
|
|||
|
|||
Τι να κανω,οικονομικη κριση.
Ακομη και το σκουτερ μου φαινετε καιει τον αγλεουρα,με 4 λιτρα στα 100χλμ.......... |
|
|||
|
|||
απο τις φωτο που βλεπω βεβαια αφορουν υπερβολες!στα αυτοκινητα πολλες απο αυτες δεν θα τις περνουσα εγγυηση λογω εξωτερικων παραγοντων!ο ιδιοκτητης εχει και υποχρεωσεις οχι μονο δικαιωματα!βλεπε πλυσιμο μηχανης τακτικα και συντηρηση της!
|
|
|||
|
|||
Στο ανέφεραν και πιο πριν...
αν θες, μας κάνεις τη χάρη και ΔΕΝ γράφεις με κεφαλαία, όπως όλοι μας |
|
|||
|
|||
Καλά είσαι, το δικό μου σκουτερ καίει στα 6 ..... μην μιλάς καθόλου
Last edited by gepol; 29-08-2010 at 14:14. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πρεπει να εχεις διχρονο runner....
|
|
|||
|
|||
Τετράχρονο Χ9 500άρι....
|
|
|||
|
|||
στην γερμανία,είναι κανόνας να κοιτάς το αυτοκίνητο απο κάτω για σκουριές.
έχουμε δει audi 7ετίας σαν καινούργιο,αλλά απο κάτω ήταν μέσα στην σαπίλα! και το έδινε ο άνθρωπος στην μισή τιμή και πιο κάτω και δεν το έπαιρνε κανένας. υπάρχουν και κάποιες επαρχίες που έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα ασφάλεια και ρίχνουν αλάτι με το τσουβάλι στην κυριολεξία!ιδίως ψηλά βεστφαλία και χαμηλά προς βαυβαρία. έχω δει παρατημένες μοτό α έχουν πιάσει κρούστα! αν η δική σου κυκλοφορούσε πολύ τον χειμώνα εκεί,τότε ο συνδυασμός με το νησί και την υγρασία +αλάτι ,ήταν θανατηφόρος για τις βίδες σου.πάλι καλά που δεν άρχισαν να σου οξειδώνουν τα αλουμίνια! πάλι καλά,μικρό το κακό |
|
|||
|
|||
επισης λιγο σπραι σιλικονης + λιγο σπραι γρασσο βοηθουν στην κατασταση της μοτο!
σιγουρα ομως εχει αλλαξει η ποιοτητα κατασκευης , και το σημειο που δειχνεις στις δισκοπλακες, δεν εμφανιζε σκουρια ΜΟΝΟ στα μοντελα πριν το 2003 (ανεξαρτητου μαρκας) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΊ ΤΟ ΧΈΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΕΊ ΤΟ Π***Ι | MIKEVIII | Τι μας έτυχε | 25 | 07-05-2010 11:35 |
Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ... | MARK | Ανέκδοτα | 15 | 07-02-2010 00:54 |
'' ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ '' | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 2 | 02-12-2009 10:59 |
'' ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ'' | MARK | Ανέκδοτα | 11 | 30-11-2009 13:55 |