|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: siraxanz@saloniki.chalara
Απόσπασμα:
Για σήμερα μιλάμε?? |
|
|||
|
|||
ΣΗΜΕΡΑ 28/6 και στις 22,00 το βράδυ στους BIKERS
|
|
|||
|
|||
για σήμερα. . . για σήμερα.
ευχαριστώ μπάμπη και σοφία. η μουγκα-φον, δεν με βοηθάει και πολύ στο ανέβασμα γενικά. εσύ μπάμπη, νομίζω ότι είσαι τιμωριμενος με μια αγωνιστική, λόγο απουσιών. παρακαλω συμπληρώστε την λίτσα: χάρης και η αδυναμία του νίκος και ειρήνη ηλίας και φανή. κώστας και άννα. αναμένεται απάντηση από 264γιώργος. μπάμπης σάκης. σοφία πασχαλη, αντώνη . . . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πουλάκια μου.
Ευκαιρία να σε ξαναδούμε Λινούλα. Παρακαλω συμπληρώστε την λίτσα: Χάρης και Στελλα Νίκος και Ειρήνη Κώστας και Άννα. Μπάμπης και Λινούλα 264Γιώργος Σάκης και Σοφία Πασχάλης Uriah Heep Ηλίας και Φανή. . . Πολύχρονη, τυχερή, ευτυχισμένη, με υγεία και πάντα να μας χαρίζεις το ζεστό σου χαμόγελο Αναμένεται απάντηση από Αντώνη, gsgs . . . Ο Ταττού κάνει προπόνηση στην τεχνική αποφυγής ντομάτας, εν όψη της αυριανής πρεμιέρας. Φίλιππα, καλό δρόμο και καλά να περάσετε. Last edited by nikos-x; 28-06-2011 at 19:29. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα επιβεβαιώσω το πρώτο και θα ξεκαρδιστώ με το δεύτερο! |
|
|||
|
|||
Ξεκιναω για βολτα με καλη μηχανη σε χαλια πολη...
Μετα απο 480 εταιρικα χιλιομετρα με αθραυστο γιαπωνεζικο κουτι χρειαζομαι μια...μπυρα |
|
|||
|
|||
Εγω τωρα τι να πω που το ειδα μολις τωρα?
|
|
|||
|
|||
1.δε λες τίποτα
2.έρχεσαι για μπύρα 3.(δεν υπάρχει) |
|
|||
|
|||
1!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
14ο Δοκιμασία αντοχής 36ωρες Ελληνική Λέσχη Motoguzzi by siraxanz | siraxanz | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 129 | 12-07-2012 00:38 |
13ο 36ωρο 17-18 04 2010 by siraxanz | siraxanz | Ταξίδια στο εξωτερικό | 49 | 10-05-2010 15:48 |
Χρόνια Πολλά Χάρη (siraxanz)!!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 15 | 21-02-2010 17:51 |