|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ... οδηγών απορριμματοφόρων.
Απόσπασμα:
Οτιδηποτε λιγοτερο γινει οδηγει κατευθειαν στην................. αργεντινη Δες το http://folders.skai.gr/main/theme?id=251&locale=el και μην βιαστεις να πεις ο ''πληρωμενος'' Παπαχελας διοτι δεν μιλαει καν ο ιδιος αλλα οικονομικοι παραγοντες της ευρωπης. Υ.Γ. εκλογες δεν γινονται...δημοψηφισμα μπορει αλλα εκλογες...δυσκολο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σιγά ρε... 137 άτομα το πολύ. Και αύριο άντε να κατέβουν άλλοι 24. Να δείτε τί έχει να γίνει αύριο... Πώς το γράφει ο ortho...? |
|
|||
|
|||
Εμένα γιατί με μπλέκετε; Ζήτησα το λόγο;
Δε σχολιάζω πλέον, τα'παμε. Μόνο ενημέρωση από έγκυρα spots. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπότε το θυμίζω. |
|
|||
|
|||
Πρωτα εσυ ανηγγειλε την ψηφο σου και μετα εγω.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εγώ την ψήφο μου δεν την λέω. Δεν την λέω δηλαδή έτσι κι αλλιώς (δεν την ήξεραν ποτέ ούτε οι γονείς μου), αλλά επιπλέον επειδή αυτή τη φορά... δεν την ξέρω κιόλας. Δεν ξέρω τι να κάνω.
Ξέρω τι ΔΕΝ θέλω, αφού έχω δηλώσει επανειλημμένα (και προ κρίσης) ΑΝΤΙΠΑΣΟΚ. Γιατί τέτοια κάψα για το τι τρόπο κρίσης έχω απέναντι στους... άλλους; Μου απάντησες τι λέει το σύνταγμα κλπ. για κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Εγώ δεν ρωτάω αυτό. Εγώ ρωτάω τι μπορείς να κάνεις ΕΣΥ (ή όποιος) για να γίνει αυτό που λες ότι πρέπει να γίνει. Γιατί δεν δείχνει διάθεση ο Τζέφρι για κάτι τέτοιο. Έχει δηλώσει ότι θα σώσει ο ίδιος την Ελλάδα και θα μας πάει σε εκλογές (αν δεν γίνει κάτι άλλο... προσθέτω εγώ) κανονικά στην τετραετία. Και τελικά αφού δεν θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ (?)... τι; Έχω μεγάλη περιέργεια δεν το κρύβω. Σαν τη Βασίλω κάτι. |
|
|||
|
|||
Αλλού πάνε για κούρεμα, κι αλλού γεμίζουν τρίχες!!!!!!!!!!
Για φαντάσου... κατηγορείται ο Georgep για "πλαγιοκοπήσεις" αλλά κάνουμε το κινέζο στο θέμα των πολιτικών, λες και δεν καταλαβαίνουμε τι εννοεί... εκτός και αν πράγματι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν... που δεν μου κάνει και απίθανο!!!!! Με το μαλακό ρε επαναστάτες της καρπαζάς, μην "πέσετε θύματα" κι εσείς σε καμμιά κοψιδοχλαπακιάση και ζητάτε και σύνταξη αντιστασιακού μετά!!! Εκλογές θέλουν τα πουλάκια μου;;;; γιατί σας περισσεύουν και δεν το ξέραμε;;;; Και για να 'χουμε καλό ρώτημα... ο κουραμπιές της Ραφήνας έκλασε μαλλί και την πούλεψε... για ένα μακρύ διάστημα, στο καφενείο τους σερβίρανε μόνο καφέ για μνημόσυνα... τώρα τι φως είδανε και θέλουνε να μας "σώσουνε" πάλι από τους κακούς;;;; Μπας και... λέω μπας και... γνωρίζουν κάτι περισσότερο για τις εξελίξεις και αφού μυρίστηκαν καινούριο ψητό, τρέχουν σαν τα τσακάλια στο ψοφίμι?!!?!?!? Όσο για σας τους περήφανους ελληνάρες, που τάχα μου σας φταίνε οι πολιτικοί και όχι η μαύρη τύφλα σας και θα τους στείλετε στου Γουδή... για ποιους δουλεύετε με τις μπαλαφάρες που λέτε και κάνετε;;;; Βέβαια, εδώ που τα λέμε, οι ίδιοι και οι ίδιοι γραφικοί παίζουν στο έργο (κι εγώ μαζί, λόγω μοναξιάς εδώ στα ξένα), οπότε δεν μιλάμε και για καμμιά σοβαρή υπόθεση... είπαμε καφενείο... σωστά φωνάζουν για αέρα, αυτοί που μας πνίξανε στις πορδές... |
|
|||
|
|||
Άλλες αερολογίες χωρίς πραγματικές λύσεις.
Βάλε τα μαζί "μας" είσαι πρώτος. Εμείς φταίμε. Μη τα βάζεις με κανέναν άλλο. Α... ...καληνύχτα. |
|
|||
|
|||
Επειδή μου διαφεύγει η δική σας... την επαναλαμβάνετε παρακαλώ!??!?!?
Άσε μας ρε φίλε, την δική μου την λέω επανειλημμένα καιρό τώρα, αλλά είσασταν απασχολημένοι με τον Πάγκαλο... και δεν αδειάζατε... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διαφορές οδηγών... | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 14 | 11-11-2011 09:59 |
Ηλεκτρονική Κάρτα Συναλλαγών | Sakis | Επικαιρότητα | 5 | 12-10-2010 02:16 |
Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων! | Arkas | Επικαιρότητα | 155 | 07-08-2010 15:08 |
Αναστέλλεται η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 01-08-2010 22:01 |
Ο νόμος των Ελλήνων οδηγών | georgekostas | Διάφορα | 6 | 19-06-2009 00:35 |