GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 19-10-2011, 18:29
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ... οδηγών απορριμματοφόρων.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Στην πρώτη τους σελίδα φιλοξενούν τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης της Ευρώπης τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη διαδήλωση της πλατείας Συντάγματος. Με συνεχείς ανταποκρίσεις από την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις, τα ευρωπαϊκά δίκτυα κάνουν λόγο για μια από τις μεγαλύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις των τελευταίων δεκαετιών, περιγράφοντας την εικόνα μιας χώρας που έχει παραλύσει.

Με τίτλο «Η μητέρα των απεργιών που παραλύει την Ελλάδα» η γαλλική εφημερίδα “Le Figaro” κάνει λόγο για περισσότερους από 125.000 διαδηλωτές σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ περιγράφοντας γλαφυρά την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα συμπληρώνει «Μια χώρα σε παράλυση, μια πρωτεύουσα υπό πολιορκία».

«Ακυρωμένες πτήσεις και ακτοπλοϊκά δρομολόγια. Κλειστά σχολεία και μουσεία. Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου» γράφει και η εφημερίδα “Le Monde” κάνοντας επίσης λόγο για τη μεγαλύτερη απεργία στη χώρα από την υιοθέτηση του μνημονίου.

Στη μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση των τελευταίων δεκαετιών αναφέρεται και η γερμανική εφημερίδα “Süddeutsche Zeitung” σε εκτενές της δημοσίευμα. Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται στην κατακόρυφη πτώση του επιπέδου ζωής στην Ελλάδα και την τεράστια ανεργία που παρακρατείται κυρίως στους νέους ανθρώπους, αναφέροντας πως σχεδόν οι μισοί Έλληνες κάτω των 35 χρόνων δεν βρίσκουν εργασία, ενώ και η “Die Welt” φιλοξενεί στην ηλεκτρονική της έκδοση εκτεταμένο ρεπορτάζ από την Αθήνα αναφέροντας πως η λιτότητα στην Ελλάδα αυξάνει δραματικά τα κρούσματα του ιού HIV, τον αλκοολισμό και τις αυτοκτονίες

δεν ειναι μονο οι συνδικαλιστες στην σημερινη συγκεντρωση........
πολυς ο κοσμος και δυστυχως πολλα επεισοδεια...

δεν την θελει αυτη την κυβερνηση ο λαος γιωργη.....νομιζω οτι πρεπει να γινουν εκλογες...
Κωστα να γινουν...ΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.....με τι διακυβευμα ομως? Να αλλαξει τα ρουχα ο μανωλιος? διοτι μην περιμενεις τιποτε λιγοτερο απο αυτα που γινονται σημερα απο οποιον και να ερθει, ειτε Κυβερνηση Εθνικης Ενοτητας λεγεται αυτη ειτε Σαμαρι λεγεται αυτο.......εκτος κι αν πιστευεις οτι το Σαμαρι θα κανει αυτα που λεει. Τρεις φορες, η τελευταια λιγο πριν φυγει η Τροικα προχθες, του εχουν διαμηνυσει σε ολους τους τονους απο ολη την ευρωπη σε καθε επιπεδο ακομα και το Λαικο κομα οτι δεν.......
Οτιδηποτε λιγοτερο γινει οδηγει κατευθειαν στην................. αργεντινη

Δες το http://folders.skai.gr/main/theme?id=251&locale=el και μην βιαστεις να πεις ο ''πληρωμενος'' Παπαχελας διοτι δεν μιλαει καν ο ιδιος αλλα οικονομικοι παραγοντες της ευρωπης.

Υ.Γ. εκλογες δεν γινονται...δημοψηφισμα μπορει αλλα εκλογες...δυσκολο.
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 18:42
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομίζω "125000 σε όλη την Ελλάδα" (καλά χλωμό για μόνο τόσοι), δεν μπορεί να μιλάμε για την μεγαλύτερη δεκαετιών. Ούτε καν... του έτους.

Ή μας παραμυθιάζουν για το μέγεθος ή...

Σιγά ρε...

137 άτομα το πολύ. Και αύριο άντε να κατέβουν άλλοι 24.

Να δείτε τί έχει να γίνει αύριο...

Πώς το γράφει ο ortho...?
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 18:48
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Εμένα γιατί με μπλέκετε; Ζήτησα το λόγο;

Δε σχολιάζω πλέον, τα'παμε. Μόνο ενημέρωση από έγκυρα spots.
Reply With Quote
Παλιό 20-10-2011, 15:37
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Απόσπασμα:
Ναι είσαι.
Χαίρομαι που απάντησες (χωρίς να αλλάζω πάντως συμπεράσματα για εσένα - ως υποσημείωση αυτό για να μην κοροϊδευόμαστε).

Πήγαινε το και πιο πέρα αφού το άρχισες. Λες δεν θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ και λες και τι θα ήθελες να γίνει. Αυτό που δεν μας λες είναι πως τα πετυχαίνεις. Με άλλα λόγια ΤΙ ψηφίζεις (ή τέσπα κάποιος για να μην τα ρίχνω συνεχώς σε εσένα) για να... επιτύχεις κυβέρνηση εθνικής ενότητας; Πως φτάνουμε στο δεύτερο;
Ξεχάστηκε ένα post μου (επειδή δεν αγνοεί επίτηδες post, με δήλωση του).
Οπότε το θυμίζω.
Reply With Quote
Παλιό 20-10-2011, 16:06
Senior Member

Απόσπασμα:
Ξεχάστηκε ένα post μου (επειδή δεν αγνοεί επίτηδες post, με δήλωση του).
Οπότε το θυμίζω.
Πρωτα εσυ ανηγγειλε την ψηφο σου και μετα εγω.....
Reply With Quote
Παλιό 20-10-2011, 16:12
Senior Member

Απόσπασμα:
Ναι είσαι.
Χαίρομαι που απάντησες (χωρίς να αλλάζω πάντως συμπεράσματα για εσένα - ως υποσημείωση αυτό για να μην κοροϊδευόμαστε).
Σου απαντω μονο και μονον μπας και αλλαξεις τροπο κρισης των αλλων και οχι για να αλλαξεις τα συμπερασματα σου για μενα.....

Απόσπασμα:
Πήγαινε το και πιο πέρα αφού το άρχισες. Λες δεν θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ και λες και τι θα ήθελες να γίνει. Αυτό που δεν μας λες είναι πως τα πετυχαίνεις. Με άλλα λόγια ΤΙ ψηφίζεις (ή τέσπα κάποιος για να μην τα ρίχνω συνεχώς σε εσένα) για να... επιτύχεις κυβέρνηση εθνικής ενότητας; Πως φτάνουμε στο δεύτερο;
¨η το αποφασιζει η κυβερνηση και το δεχεται η αντιπολυτευση οποταν ανακοινωνεται στην εφημεριδα της κυβερνησεως ¨η με την ψηφο μας δλδ οτι γινεται στην ''φιλη'' μου Γερμανια 40 χρονια τωρα.
Reply With Quote
Παλιό 20-10-2011, 16:29
Senior Member

Εγώ την ψήφο μου δεν την λέω. Δεν την λέω δηλαδή έτσι κι αλλιώς (δεν την ήξεραν ποτέ ούτε οι γονείς μου), αλλά επιπλέον επειδή αυτή τη φορά... δεν την ξέρω κιόλας. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Ξέρω τι ΔΕΝ θέλω, αφού έχω δηλώσει επανειλημμένα (και προ κρίσης) ΑΝΤΙΠΑΣΟΚ.

Γιατί τέτοια κάψα για το τι τρόπο κρίσης έχω απέναντι στους... άλλους;

Μου απάντησες τι λέει το σύνταγμα κλπ. για κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Εγώ δεν ρωτάω αυτό. Εγώ ρωτάω τι μπορείς να κάνεις ΕΣΥ (ή όποιος) για να γίνει αυτό που λες ότι πρέπει να γίνει. Γιατί δεν δείχνει διάθεση ο Τζέφρι για κάτι τέτοιο. Έχει δηλώσει ότι θα σώσει ο ίδιος την Ελλάδα και θα μας πάει σε εκλογές (αν δεν γίνει κάτι άλλο... προσθέτω εγώ) κανονικά στην τετραετία.

Και τελικά αφού δεν θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ (?)... τι;

Έχω μεγάλη περιέργεια δεν το κρύβω. Σαν τη Βασίλω κάτι.
Reply With Quote
Παλιό 20-10-2011, 18:42
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Αλλού πάνε για κούρεμα, κι αλλού γεμίζουν τρίχες!!!!!!!!!!

Για φαντάσου... κατηγορείται ο Georgep για "πλαγιοκοπήσεις" αλλά κάνουμε το κινέζο στο θέμα των πολιτικών, λες και δεν καταλαβαίνουμε τι εννοεί... εκτός και αν πράγματι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν... που δεν μου κάνει και απίθανο!!!!!

Με το μαλακό ρε επαναστάτες της καρπαζάς, μην "πέσετε θύματα" κι εσείς σε καμμιά κοψιδοχλαπακιάση και ζητάτε και σύνταξη αντιστασιακού μετά!!!

Εκλογές θέλουν τα πουλάκια μου;;;; γιατί σας περισσεύουν και δεν το ξέραμε;;;;
Και για να 'χουμε καλό ρώτημα... ο κουραμπιές της Ραφήνας έκλασε μαλλί και την πούλεψε... για ένα μακρύ διάστημα, στο καφενείο τους σερβίρανε μόνο καφέ για μνημόσυνα... τώρα τι φως είδανε και θέλουνε να μας "σώσουνε" πάλι από τους κακούς;;;; Μπας και... λέω μπας και... γνωρίζουν κάτι περισσότερο για τις εξελίξεις και αφού μυρίστηκαν καινούριο ψητό, τρέχουν σαν τα τσακάλια στο ψοφίμι?!!?!?!?
Όσο για σας τους περήφανους ελληνάρες, που τάχα μου σας φταίνε οι πολιτικοί και όχι η μαύρη τύφλα σας και θα τους στείλετε στου Γουδή... για ποιους δουλεύετε με τις μπαλαφάρες που λέτε και κάνετε;;;;
Βέβαια, εδώ που τα λέμε, οι ίδιοι και οι ίδιοι γραφικοί παίζουν στο έργο (κι εγώ μαζί, λόγω μοναξιάς εδώ στα ξένα), οπότε δεν μιλάμε και για καμμιά σοβαρή υπόθεση... είπαμε καφενείο... σωστά φωνάζουν για αέρα, αυτοί που μας πνίξανε στις πορδές...
Reply With Quote
Παλιό 20-10-2011, 18:50
Senior Member

Άλλες αερολογίες χωρίς πραγματικές λύσεις.

Βάλε τα μαζί "μας" είσαι πρώτος. Εμείς φταίμε. Μη τα βάζεις με κανέναν άλλο.

Α...

...καληνύχτα.
Reply With Quote
Παλιό 20-10-2011, 18:58
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Επειδή μου διαφεύγει η δική σας... την επαναλαμβάνετε παρακαλώ!??!?!?
Άσε μας ρε φίλε, την δική μου την λέω επανειλημμένα καιρό τώρα, αλλά είσασταν απασχολημένοι με τον Πάγκαλο... και δεν αδειάζατε...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης