|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μετα το GS τι;;;
|
|
|||
|
|||
Επειδή καταλαβαίνω ότι και να το δώσεις, πάλι στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα κάνεις ατυχείς συγκρίσεις, δώσε το και πάρε το καράβι της Playmobil για δράση και πειρατικές αλητείες. Ετσι, θα σου μείνουν και τα χρήματα να ξαναπάρεις GS μόλις το επιθυμήσεις (σε κανά 2-3 μέρες)
|
|
|||
|
|||
Προχθές είπα στη γυναίκα μου ότι θέλω ένα multistrada για δεύτερο και έτοιμη ήταν να μου κάνει έξωση .
Αν είχα τα χρήματα θα το επερνα με κλειστά ματια, το Gs δεν φεύγει για κανένα λόγο. Στο μυαλό μου το έχω το MS για να μου κάνει τα γούστα (τα γρήγορα εννοώ ) |
|
|||
|
|||
Μετα το GS για μενα αυτα τα δυο!! Ισως αν μπορουσα να ειχα ενα multi και ενα ktm και να μην ειχα το GS, απλα το GS κανει και τις δυο δουλειες και συνδιαζει και εμφανιση οποτε μενω με το GS
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
θα συμφωνησω με αυτο που ειπες μετα το GS παμε για αλλαγη κατηγοριας.Πριν με καταπιει η κριση και αναγκαστω να σκοτωσω το μηχανακι μου σκεφτομουν να το ανταλλαξω με FJR1300 που μου αρεσει ποολυ και πιστευω οτι ειναι εκ των κορυφαιων ασφαλτινων ταξιδιαρικων.Τελικα οταν το πουλησα τα λεφτα χρησιμοποιηθηκαν για να κλεισουν τρυπες και εμεινα με την παπια.Ενας πολυ καλος φιλος λογω υγειας δε μπορουσε να καβαλησει
τον σουπερδουκα του 06 που ειχε και μου τον παραχωρησε για λιγους μηνες. ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!! (με την καλη ενοια!) αν ποτε καταφερω να ανακαμψω οικονομικα μαλλον σε κατι τετοιο θα πηγαινα.Ενα μηχανακι καθαρα για διασκεδαση που να μπορει να παει πιστα. αν παλι με ξαναετρωγε ο πατος μου για ταξιδια με ον οφ τοτε μονο αφρικανο. Δε συγκρινεται με το GS αλλα τον εχω μεγαλη καψουρα |
|
|||
|
|||
Για το 1150 το Adventure λέω...
...αναβάθμιση |
|
|||
|
|||
μ' αρέσεις γιατί έχεις γούστο...........!
|
|
|||
|
|||
SMT 990! Η ταύλα!!!
|
|
|||
|
|||
Λοιπον φιλε μου!Αν αποφασισεις να αλλαξεις μηχανακι και η χρηση του θα περιοριζεται καθαρα σε τρελες του σαββατοκυριακου η λυσεις ειναι οι ακολουθες! ducati panigale αν διαθετεις τα χρηματα!και απο ομορφια η πρωτη με διαφορα!Αλλιως aprilia rsv4 πυραυλος η bmw 1000rr και αν περιμενεις παρε την εκδοση hp4 τουμπανο!
Αν ομως θες και καπου καπου τα ταξιδια σου μονος η διπλος!Την απαντηση την εχουν δωσει καποιοι νωριτερα απο μενα multistrada 1200 s touring!Ειναι για ολα τα γουστα! Η αποφαση δικη σου! |
|
|