|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||||
|
|||||||
Απάντηση: Οι μαρτυρίες καθηγητών,μαθητών και γονιών μέσα από το σχολείο της Ιερισσού
Απόσπασμα:
Λυπάμαι αγαπητε Nordic αλλα, οταν οι χρησιμοποιουμενες λεξεις ειναι ταυτοχρονα και μεγιστο εργαλειο αντιπολιτευσης συγκεκριμενου πολιτικου χωρου τοτε ο συγραφεας του κειμενου δειχνει στον αναγνωστη οτι ταυτιζεται με αυτον. Οταν δε, ειναι και οι μονες χρησιμοποιουμενες λεξεις τοτε δειχνει στον αναγνωστη οτι ταυτιζεται απολυτως με αυτον. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για την περιοχη του Αερδρομιου Αθηνων ας πουμε που το μαρκοπουλο και το Κορωπι φωναζε επι χρονια (απο το 1974) οτι δεν θελει το αεροδρομιο εκει διοτι θα υπαρξει μολυνση του αερα απο τα καυσαερια, θορυβος απο τα αεροπλανα κ.λ.π. σημερα που δουλευει κοσμος και κοσμακις απο αυτα τα δυο ''χωρια'' σε αυτο το αεροδρομιο αναρωτιουνται γατι δεν ειχε κτιστει το αεροδρομιο νωριτερα και οι ιδιοι υπεφεραν οικονομικως απο την ανεργια τους. Και φυσικα κανεις απο τους φοβους των δεν επιβεβαιωθηκε.... Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Επειδη ομως τυγχανει να εχω διαβασει την μελετη/πορισμα του ΤΕΕ την οποια μπορεις κι εσυ να διαβασεις εδω καθως και την επιστολη που ακολουθησε του ΤΕΕ στην τοτε υπουργο Μπιρμπιλη εδω σου λεω οτι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αντιτιθεται στην εξορυξη του χρυσου στις σκουριες και γενικα στην Χαλκιδικη! αντιθετως γραφει ''Η Ο.Ε. (Ομαδα Εργασιας) τοποθετείται κατ’ αρχάς θετικά σε επενδυτικές πρωτοβουλίες στον δευτερογενή τομέα (εκμεταλευση υπεδαφους) και στη μεταποίηση, ειδικά μάλιστα όταν αυτές αξιοποιούν συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας. Πολύ περισσότερο στην περίοδο κρίσης που διανύουμε.'' Σε παρακαλω διαβασε τα........... Στο δε δελτίο τυπου της 18/2/13 με Αρ.Πρωτ. 1007 αντιτιθεται πληρως στα γεγονοτα των αντιδρασεων των εκει κατοικων λεγωντας μεταξυ άλλων '' Θεωρεί απαράδεκτη τη συγκεκριμένη ενέργεια, η οποία έθεσε σε κίνδυνο ζωές εργαζόμενων και κατέστρεψε τμήμα του εξοπλισμού της εταιρίας.''.......για τα οποια φυσικα δεν λεει κανεις κουβεντα. Ολοι μιλανε για αυτα που τους συμφερουν να ακουν οι αλλοι... σιγουροι οτι κανεις απο τους αλλους δεν θα το ψαξει παραπανω. Αυτο λεγεται ''Πολιτικη διαχειρηση των πολιτων δια την επιτευξη των στοχων''. 11 χρονια συνδικαλιστης τα γνωριζω πολυ καλα αυτα τα μονοπατια. Και φυσικα καμια αναφορα στην αντιδραση της εταιρειας η οποια κατακεραυνωνει την Ο.Ε. του ΤΕΕ και το ιδιο το ΤΕΕ που ουτε λιγο ουτε πολυ του/τους λεει οτι παιζουν το πολιτικο παιχνιδι αυτων που τους υποσχονται παραμονη στις θεσεις τους..... Αν διαβασεις την απαντηση/αντιδραση της εταιρειας, εδω, εδω κι εδω θα διαπιστωσεις κι εσυ οτι δεν ειχε αδικο το Ελληνικο κρατος που δεχθηκε να υπογραφει αυτη η συβαση ''παραχωρησης εκμεταλευσης κοιτασματων χρυσου'' κι οχι ξεπουλημα κ.λ.π. Κι αν δεν το διαπιστωσεις διοτι ισως αδυνατεις να δεχτεις οτι η εταιρεια μπορει να λεει και αληθεια απλα σκεψου γιατι να λεει αληθεια το ΤΕΕ το οποιο ειναι μερος του αναλγητου κι αναξιοπιστου ελληνικου κρατους που καποια μελη του δεν θελουν να αλλαξει τιποτε σε αυτην την χωρα και το οποιο βριζουμε και κατακεραυνωνουμε καθε μερα.....και δεν εμπιστευομαστε φυσικα. Απόσπασμα:
Αλλα περαν απο τα αστεια, αυτο που γραφεις ειναι συνεχεια ολων των αρνητικων και μονων που σου λενε ¨η διαβαζεις σε επιλεκτικα σαιτς αγνοωντας την πραγματικοτητα που συμβαινει απο την ιδια εταιρεια στον Καναδα π.χ......κι εκει εξορυσσουν χρυσο. Αγνοεις επισης την περιβαντολογικη μελετη που εχει κανει η εταρεια, οχι μονη της βεβαια αλλα σε συνεργασια με την ΕΕ και την επιτροπη εκμεταλευση πορων επι ευρωπαικου εδαφους με επιστημονες απο την Ελλαδα και τον κοσμο, για την οσο καλλυτερη διαχειρηση του περιβαλοντος. Θα πρέπει, τουλαχιστον, να ακουσουμε και και να μελετησουμε και την αλλη μερια πριν κατεβουμε στους δρομους, πριν καταστρεψουμε περιουσιες και πριν πυροβολησουμε αστυνομικους. Αυτες οι αντιδρασεις θα εχουν ακριβως το αντιθετο αποτελεσμα απο το επιδιωκωμενο και μαλιστα γρηγοροτερα. Χωρια που αν παει καλα η επενδυση και δουλεψει κοσμος εσεις οι ιδιοι θα δειχνετε επιδεικτικα με το δακτυλο αυτους που παραλιγο να πετυχαιναν τους σκοπους τους. Απόσπασμα:
Μετά χαράς, ολο και καπου δεν θα εχω παει, αλλα κι εκει που εχω παει να με ξαναπας μονον χαρα θα μου δωσεις. Η Χαλκιδικη ειναι παντα Χαλκιδικη Καλες βολτες και σε εσενα Κωνσταντινε. Last edited by GeorgeP; 16-05-2013 at 19:35. |
|
|||||
|
|||||
Απάντηση: Οι μαρτυρίες καθηγητών,μαθητών και γονιών μέσα από το σχολείο της Ιερισσού
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εγω φιλε μου καλε το λαδι που βγαζω στην Κρητη δεν το δινω σε κανεναν συνεταιρισμο το κανω εξαγωγη...ναι εξαγωγη. Ξερεις που? σε Κινα, Γερμανια, Αμερικη......Αλλα, ξερεις ποσο κουραστηκα για να κανω τις γνωριμιες στο εξωτερικο που απαιτουνται για να πετυχω αυτο το αποτελεσμα? Ξερεις ποσο μου στοιχισε το συσκευαστηριο? Ξερεις τι ξοδεψα για να συμμετασχω σε διεθνεις εκθεσεις τροφιμων σε Γαλλια, Γερμανια κ.α. Φυσικα δεν το εκανα μονος μου, μαζευτηκαμε 3-4 απο την πατριδα με εναν Αγγλοφωνο και ολοι μαζι βαλαμε ρεφενε πριν 10 χρονια και τωρα χορευουμε τον Κρητικο σκοπο της σουστας κι οχι τον χρηματιστηριακο. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Νομζεις οτι ολα τα παιρνουν με τους ορους τους...ποιοι ειναι αυτοι οι οροι? τους ξερεις? εχεις διαβασει τις συμβασεις? ΟΧΙ! αρα εχεις αγνοια αυτων...αρα δεν ξερεις, αρα δεν μπορεις να εχεις αποψη.....εκτος κι αν απλα μεταφερεις αυτα που σου λενε ¨η διαβαζεις στα μπλοκς που σε ενδιαφερουν. Τα άλλα, αυτα που λενε τα αντιθετα απλως δεν τα ανοιγουμε καν. Μιλας σαν να εχεις διαβασει τις μελετες της ''χρυσος'' τις εχεις καταλαβει κι εχει αποφανθει οτι ειναι λαθος.....ενω αγνοεις οτι υπαρχουν!!!!!!! Διαβασε τις πιο πανω προσεκτικα, τις δημοσιευω.............. Last edited by GeorgeP; 16-05-2013 at 19:59. |
|
|||
|
|||
Γιώργο, αν θέλεις να μου πείς κάτι ουσιαστικό με χαρά να το διαβάσω και υπόσχομαι να απαντήσω.
Το να παραθέτεις τα δικά μου γραπτά (ή του συνομιλητή σου, βλέπω το ίδιο κάνεις και με τον f1shf1nder33) γράφοντας από κάτω τα δικά σου, μπορεί εσένα να σου δίνει την αίσθηση πως απαντάς στο προηγούμενο, αλλά πίστεψέ με, για να έχει και νόημα η κουβέντα -τουλάχιστο για μένα- αυτό, δεν αρκεί. Θα πρέπει και αυτό που γράφεις να απαντά. Να λέει κάτι ουσιαστικό σε αυτό που παραθέτεις προηγουμένως. Δεν αρκεί απλά να το βάλεις σε παράθεση (για να γίνεται... "τζερτζελές" λέμε εμείς στην Χαλκιδική). (Δες για παράδειγμα πως σου απαντάω εγώ σε προηγούμενο σχόλιο με παράθεση). Αλλιώς, σε προτρέπω να γράψεις το κείμενό σου ως έχει, μπορεί κάποιους να τους στερήσει την χαρά να διαβάζουν τις απαντήσεις σου σε σχέση με τα προηγούμενα, εσένα όμως θα σε προφυλάξει και απ' τις... κακοτοπιές. Επειδή πραγματικά δεν θέλω να γίνω η αιτία να αναπαράγεις τον εαυτό σου ξανά σε μιά επερχόμενη "απάντηση" για τον Χρυσό, δεν έχω κανένα άλλο σχόλιο για το θέμα αυτό. Δύο θέματα μόνο θέλω να επισημάνω: 1)Ασφαλώς δεν μπορώ να σε παρεξηγήσω γιατί καταλαβαίνω πως δεν έχεις σχέση με επιστημονικές μελέτες αλλά, ακόμα και σε ένα φόρουμ για τον Μοτοσυκλετισμό ρήσεις του τύπου "Οι μελετες και τα αποτελεσματα τους ειναι αρρηκτα συνδεδεμενα με τον παραγγελιοδοχο" είναι τουλάχιστον ατυχείς για να μην πω απαράδεκτες. Σε παρακαλώ, να είσαι πιο προσεκτικός γιατί κάποιος, ίσως και εγώ, υπό άλλες συνθήκες μπορεί να θιχτεί. Η προσωπική μελέτη στην οποία αναφέρθηκα είναι η Πτυχιακή μου διατριβή. Δημοσιευμένη μάλιστα σε Διεθνές Συνέδριο Γεωπονικών Επιστημών. Μπορεί να μην σου λέει τίποτα, γι΄αυτό και είπα πως δεν σε παρεξηγώ. Ελπίζω να εννοείς τι λέω. 2) Το δεύτερο που θέλω να πω είναι για τα συμπεράσματά σου για τις πολιτικές πεποιθήσεις μου. Έγραψα προηγουμένως πως: "...Τα κόμματα κάνουν την δουλειά τους πολλές φορές η ιδιοτέλεια τους μπορεί να συμπίπτει με το κοινό καλό άλλοτε όχι. Προσωπικά είμαι έξω και πέρα από αυτά. " "Μια παράκληση μόνο, ας είμαστε φειδωλοί στις εκφράσεις μας όταν αυτές αφορούν στο άλλο πρόσωπο και περισσότερο υποψιασμένοι για τα πιστεύω, τις πεποιθήσεις και... τις γνώσεις που αυτό μπορεί να κατέχει" "Αγαπητέ μου φίλε ας μην κάνουμε τέτοιες... νοητικές υπερβάσεις" "Για την οικονομία της κουβέντας όμως, καλό είναι οι υποθέσεις να μην επέχουν θέση βεβαιότητας". Παρ' όλα αυτά εσύ, ανοήτως πως, βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα. Ιδού: "Λυπάμαι αγαπητε Nordic αλλα, οταν οι χρησιμοποιουμενες λεξεις ειναι ταυτοχρονα και μεγιστο εργαλειο αντιπολιτευσης συγκεκριμενου πολιτικου χωρου τοτε ο συγραφεας του κειμενου δειχνει στον αναγνωστη οτι ταυτιζεται με αυτον. Οταν δε, ειναι και οι μονες χρησιμοποιουμενες λεξεις τοτε δειχνει στον αναγνωστη οτι ταυτιζεται απολυτως με αυτον." Μπορείς να μου πείς πως και γιατί ισχύει αυτό; Αν δέν μπορείς, πές μου τουλάχιστον σε ποιές λέξεις αναφέρεσαι που είναι και "οι μονες χρησιμοποιουμενες" για να μην τις ξαναχρησιμοποιήσω. Βέβαια, για προηγούμενο ποστ εσύ έσπευσες να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα για να σου απαντήσουν ως εξής: κλικ χίαρ Για την Χαλκιδική πάντως, να ξέρεις πως έχεις όπεν ινβιτέϊσιον. Και μήν ξεχνάς: Οι λέξεις και καθε μια απο αυτές και το πως χρησιμοποιουνται σε ενα γραπτό εχουν σπουδαιο ρολο και καθοριζουν την ιδεα που θα σχηματισει για τον γραφοντα ο αναγνωστης. Και με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον kostasmats φίλε! Last edited by Nordic; 16-05-2013 at 22:03. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Βιάζεσαι... κάτσε πρώτα να βγεί ο Χρυσός. Και μην ξεχνάς... σειρά έχουμε πρώτα εμείς οι Χαλκιδικώτες. Έτσι ΑΣΜ tatoo; Σε βλέπω να κάνεις τατουάζ με χρυσόσκονη...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ΟΚ μάγκες,σιγά σιγά δεν βιαζόμαστε και νομίζω ότι και ο Στέργιος δεν θα έχει αντίρρηση να προηγηθείτε φίλε Nordic μέχρι να δούμε τι αλλαγές θα κάνουμε στα θησαυροφυλάκεια μας,γιατί θα πήξουμε στο χρυσάφι λέμεεεεεεεε...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι ντε... Τώρα μιλάς σωστά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.,.,γ@μησέτα φιλαράκι.,., ότι πάρεις σε ''χρυσό'' .,.,απο δώ και πέρα .,.,. χεστήκαμε .,.,..,στην ανάπτυξη ., πως λέμε στο τάλαρο.,., Last edited by tattoopanther; 17-05-2013 at 00:17. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
GeorgeP μιλάς εκ του ασφαλούς δεν είναι έτσι απλό το θέμα όσο το περιγράφεις.
και θέσεις εργασίας θα δημιουργηθουν και άλλες τόσες θα χαθούν και χρυσός θα βγει και νερά θα μολυνθούν ,τα δάση θα χαθούν και ένα σωρό άλλα.. Στην ζωή δεν είναι όλα χρήμα φίλε μου. Υπάρχουν και ανεκτίμητα..... |
|
|