|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Απόσπασμα:
Mεχρι τωρα δηλαδή είμαστε 50-50 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μου θυμίζεις στρατόθα κάνω άλμα 10 μέτρωνθα με καλύψεις |
|
|||
|
|||
κατά την αντικατάσταση του ball-joint στα πλαίσια της εγγύησης ο μάστορας επενέβει γρασσάρωντας τη πάνω μεριά της περιβόητης λαστιχένιας φούσκας στην επαφή της με τη μεταλλική βάση....
αυτό έγινε διότι στο σημείο αυτό, η πίεση του νερού κατά το πλύσιμο "στεγνώνει" την επαφή και με τη πολυκαιρία φρακάρει. Όταν λοιπόν στρίβουμε το τιμόνι μένει "κολλημένο" το πάνω σημείο της λαστιχένιας φούσκας και δεν πατινάρει και όλοι καταλαβαίνετε ότι αφού δεν μπορεί η φούσκα να ακολουθήσει τη κίνηση του τιμονιού, στρεσάρεται και κόβεται....έτσι απλά..... όταν είναι ήδη κομμένη καιρό, το γράσσο που υπάρχει εντός και λιπαίνει τη φωλιά και τη μπίλια απομακρύνεται λόγω του πλυσίματος ή της άνετης εξόδου λόγω της τρύπας....αυτό "στεγνώνει" την επαφή μπίλιας/φωλιάς και ανεβάζει θερμοκρασία ενώ ταυτόχρονα εισέρχεται υγρασία/σκουριά αλλά και σκόνη με κίνδυνο να μπλοκάρει την ελεύθερη κίνηση της άρθρωσης...κανένας όμως δεν θα μπορέσει να αποδώσει ποτέ ατυχημα σε δυσλειτουργεία της άρθρωσης, δεν θα μπορεί να το αποδείξει ποτέ αλλά το αποτέλεσμα θα το έχει λουστεί.... γιατί ένα εξουσιοδοτημένο δεν την αλλάζει ? καταρχήν απαγορεύει η BMW επέμβαση σε τέτοιο ευαίσθητο σημείο, θεωρώ ότι εάν το επέτρεπε, θα επέτρεπε να βάζουν χέρι και στις μονάδες ABS που τώρα απλώς τις πετάνε.... και δεύτερον , εάν κάνει τα στραβά μάτια και παραβεί τις οδηγίες και προκύψει θέμα, ο χρήστης θα έρθει κατευθείαν στον επισκευαστή για παράπονα και απαίτηση αποζημίωσης....το θέμα είναι λεπτό και μια στραβή και ένας στραβός πελάτης μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά.... αλλάζετε μόνοι σας το λαστιχάκι, αναλαμβάνετε και την όποια ευθύνη πιθανού μη σωστού καθαρισμού από τις βρώμες, πιθανής μη σωστής λίπανσης και τοποθέτησης εν γένει.....και το κέρδος σας θα είναι 50 ευρώ για το μοναδικό σημείο που τραβάει το ζόρι της ελεύθερης κίνησης του τιμονιού...... μου θυμίζετε την ιστορία με το γνωστό πίσω φτεράκι....αλλά δεν θα το εμπλέξω τώρα... καλή τύχη...το εννοώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να διορθώσω το κέρδος θα είναι 100€ τουλάχιστον Γιατί πλέον το BALL JOINT έχει 10€ + 15€ τοποθέτηση από τα λεγόμενα του Βασίλη μας κάνει 25€ ενώ το μαμά μαζί με τοποθέτηση έχει 130€ με 140€ από ότι ξέρω ! ! ! Απόσπασμα:
Nickname: Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση: Περιοχή: Τ.Κ.: Τηλέφωνο: Ο τρόπος πληρωμής και παράδοσης θα γίνετε για τους εντός Αθήνας στων καφέ της Τετάρτης, και για τους εκτός Αθήνας η πληρωμή μέσω ALPHA BANK και η αποστολή με COURIER στον χώρο σας ! ! ! Μόλις θα έχω στα χέρια μου τα BALL JOINT θα σας ενημερώσω και για τον αριθμό τραπέζης. Last edited by eytyxios; 23-09-2011 at 14:45. |
|
|||
|
|||
θελω κ εγω μια
|
|
|||
|
|||
χωρίς πραγματικά ούτε ένα ίχνος μομφής για την έτσι κι αλλιώς καλοδεχούμενη κίνηση να ανακουφιστούν όλοι που είμαστε μόνιμα με το χέρι στη τσέπη, συμπληρώνω την πληροφορία για κόστος 80 ευρώ απο εξουσιοδοτημένο (χωρίς περαστικά εάν δεν κάνω λάθος...)
|
|
|||
|
|||
θελω 4 πμ εφυγε σε 15''
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Πολύ εμπεριστατωμένη απάντηση ... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |