|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίτα του και στη Βόρεια Ελλάδα στις 5-6-7/3/2011
Απόσπασμα:
Ζήσαμε μια εμπειρία σπάνια για μας τους αταξίδευτους, και το θέμα ήταν ότι είχαμε τη σπίθα που μας προκάλεσε, το GSforum.... Ταλαιπωρηθήκαμε,ναι, μας αποκάλεσαν ριψοκίνδυνους, αλλά είχαμε ανάγκη από ταξίδι..... Χάσαμε την Πίτα, αλλά είχαμε δώσει το παρών, ξέραμε ότι δεν είμασταν μόνοι στην κακοκαιρία, οι Σαλονικιοί ήξεραν ότι είχαμε κάνει 500+ χλμ για να είμαστε κοντά στην προσπάθειά τους..... Μου αρκεί να ξέρω ότι είμαι μέλος μιας κοινότητας που θέλει να προσφέρει... Τα φιλιά μου σε όσους αξίζουν. Και για μένα αυτοί που αξίζουν είναι αυτοί που προσφέρουν χωρίς αντάλλαγμα σε όσους ψάχνουν τη γνώση ως πλούτο. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίτα του και στη Βόρεια Ελλάδα στις 5-6-7/3/2011
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Να είσαστε όλοι πάντα καλά και με όρεξη για χιλιόμετρα και παρέα.
Υπάρχει και συνέχεια με φωτογραφίες από την εκδρομή στο πρώτο ποδάρ της Χαλκιδικής, που οργάνωσε ο Πασχαλίξ, αλλά θα σας τις παρουσιάσουμε μόλις ετοιμάσει το βιντεάκι ο κύριος σκηνοθέτης μας. Φιλιά σε όλους και ένα μεγάλο μπράβο στα COMMADERAKIA, που επιβεβαίωσαν το ονοματάκι τους. . . Ήρθαν κι έφυγαν, μες στην καταιγίδα. Εύχομαι, αυτή η παρέα, στο πέρασμα του χρόνου, να μεγαλώνει, να "δένει" και να προσφέρει. Για όσους περνάνε από τα μέρη μας, τα τηλέφωνα μας είναι ανοιχτά για οποιαδήποτε πληροφορία και εμείς διαθέσιμοι για "ξαφνικές" επισκέψεις και κρασοκατανύξεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νικόλα μου είναι αμοιβαία τα αισθήματα που έχουμε και σε ευχαριστώ και για αυτό που μου έστειλες στο mail….. Να είμαστε καλά και να έχουμε πάντα τέτοια …. !!!
|
|
|||
|
|||
Και του χρόνου παιδιά να είστε καλά . |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Χίλια μπράβο σε όλους σας οργανωτές και οργανωμένους, και του χρόνου, Βίβα Θεσσαλονίκη |
|
|||
|
|||
Tattooλη, πάμε Κάννες, στο φεστιβάλ. Τα σχόλια σου, η κίνηση του χεριού, η μουσική, το φινάλε, όλα μα όλα. . . καταπληκτικά. Ακόμα και η τρεμάμενη εικόνα, σε κάποια στιγμή μου φάνηκε πως χανόμασταν μέσα σε κάποια σκοτεινή τρύπα. Κύριε σκηνοθέτα, τα σέβη μου. Ευχαριστούμε τον Πασχάλη, για την επιλογή της διαδρομής, τον Γιάννη για την επιλογή της ταβέρνας και όλους όσους συμμετείχαν στην εκδρομούλα μας. Να μη χανόμαστε, εεε! |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε παιδιά, πρέπει να περάσατε ωραία. Εμάς δεν ταίριαξε καλά. Να είσαστε καλά και του χρόνου.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 764 | 22-03-2011 11:44 |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |