|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
επειδη εχει αναλυθει αρκετα το αν πρεπει να αλλαζει μονο το λαστιχο η ολο το μπαλακι....θα ηθελα να προσθεσω πως αν ειναι σε αρχικο σταδιο δεν υπαρχει προβλημα, αν εχει κοπει αρκετα και εχει φυγει το γρασσο τοτε εχει παθει ζημια το μπαλακι και ειναι απαραιτητο να αλλαχτει ολο μαζι!
σχεδον ολοι εχετε αυτοκινητα, σιγουρα σας ετυχε να κοπει φυσουνα στο συστημα μεταδωσης εκει αλλαζετε μονο τη φυσουνα ή ολο το συστημα (μπιλιαδορο,ημιαξονιο κτλ) |
|
|||
|
|||
Οπως είχα αναφέρει και χθές σήμερα θα πραγματοποιούσα την αντικατάσταση του ball joint μέσα στα πλαίσια της 2ετους εγγύησης της μοτοσυκλέτας. Σε ερώτησή μου το εξουσιοδοτημένο συνεργείο "Βαγιανέλης" μου ανέφερε ότι, κατόπιν εντολής της BMW δεν αναλαμβάνει να αλλάξει μόνο την φούσκα. Η εργασία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο εφ όσον ο μεταλικός σύνδεσμος δεν έχει υποστεί αλλοιώσεις.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Tο εξουσιοδοτημένο "ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ" ... ΝΑΙ ... την αλλάζει ... (gemara) Tο εξουσιοδοτημένο "MOTION n' STYLE" ... OXI ... δεν ... την αλλάζει ... (CKK) Για την Motogenesis, δεν έχω άποψη ... Tο εξουσιοδοτημένο "ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ" ... OXI ... δεν ... την αλλάζει ... (aeriko) .
|
|||
|
|||
Εγω παντως την αλλαξα σημερα!! (Σε συνεργειο φιλου)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο επόμενο σέρβις, πήγαινέ την εκεί που την πήγα εγώ. Και να αργήσεις λίγο, δεν παθαίνει τίποτε. Είσαι στην εγγύηση όμως ακόμη ή κάνω λάθος; |
|
|||
|
|||
10 μήνες ακόμη εγγύηση και μετά μην τον είδατε μην τον απαντήσατε
|
|
|||
|
|||
Ε τι σε απασχολεί τότε;
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα παιδιά τα BALL JOINT θα είναι έτοιμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας
|
|
|||
|
|||
Και για εμένα ένα παρακαλώ (αν κάνει για 1150)
|
|
|||
|
|||
Είναι ακριβός η ιδια μπίλια!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |