|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!!
Τελευταίο ξενύχτι για φέτος το καλοκαιρι... μάλλον...
Γιώργαρε... χάρηκα που σε είδα απόψε... μα πιο πολύ χάρηκα για τα νέα που μου μετέφερες... Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν... Ότι χρειαστείς... μου λες!!! |
|
|||
|
|||
Τελευταίο μπάνιο... με εντυπωσιακά κύματα στην Αγ.Μαρίνα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αντε να τα λεμε και συχνοτερα στην Αθηνα!!!!!! ελπιζω να περασες καλα καλο ταξιδι και χαιρετισμους στην Αιγινα!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για όλα... η Αίγινα σε χαιρετά κι εκείνη... (για να δούμε... θα την προλαβω..?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Όλα έτοιμα λοιπόν.....
Στενάχωρη μέρα η σημερινή... η μέρα της αναχώρησης... ακόμα και η μουσική που ακούω τώρα εδώ στο pool bar και τις προηγούμενες μέρες με χαλάρωνε... σήμερα με θλίβει... Φιλαράκια μου... Γιώργο, Στέλιο, Γιάννη, Κυριάκο, Γιάννη, Σταύρο, Μιχάλη και φυσικά Μηνά... σας ευχαριστώ πολύ για ότι κάνατε για μένα και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα... Όποτε βρεθειτε στην Αθήνα το σπίτι μου είναι ανοιχτό για εσάς... Όσοι από εσάς βγείτε απόψε πιειτε κι ένα ποτηράκι για το φίλο σας που είναι Σας χρωστάω βιντεάκια και χαρτες από τις διαδρομες που έκανα στο υπέροχο νησι σας... Καλή μου επιστροφή και Καλή Αντάμωση κοπέλια... Υ.Γ. Στρατή / Θεολόγε θα είμαστε σε επικοινωνία το πρωί... |
|
|||
|
|||
Μέχρι τώρα έδεναν και τακάριζαν τη μηχανή... Θα ´χει ενα 8άρι γεμάτο απ´ ότι φαίνεται...
Συννενοήθηκα δε με τον υποπλοίαρχο και δε με έβαλε στη ράμπα αλλά στο κάτω γκαράζ... οπότε θα βγω πολύ γρήγορα... πρώτα ο Ύψιστος!!! Καλό Ταξίδι... |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι να χεις...εγώ είμαι νότια λουτρό γι'αυτό και δεν τα είπαμε...όντως έχει καιρό γι'αυτό και στην δεσανε έτσι
|
|
|||
|
|||
Να ´σαι καλά Γιαννάκη... σε περιμένω στην Αθήνα!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αύγουστο στη (Κων)Πόλη... | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 21-08-2010 20:50 |
Σκέφτηκα ένα ταξιδάκι (γύρο Ισπανίας-Πορτογαλίας) για τον Αύγουστο... | arisp | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 4 | 24-06-2010 17:14 |
Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 22:59 |
Καφεδάκι στα Χανιά Τετάρτη 2/12!!! | jmar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 05-12-2009 17:22 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |