|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλε
Απόσπασμα:
πότε τα έκανες βρε τρελε? |
|
|||
|
|||
και λίγα ειναι φίλε,,,κατι με την παλιοδουλεια κατι με βλακειουλεσ γυρω γυρω...ειμαι περισσοτερο σβηστος,,,,παρα...αναμμενος
|
|
|||
|
|||
Επισης..μην ξεχάσω,,,
σήμερα εκανα το service των 60000 8 παρε δεκα το πρωι η μπουμπου μου αφέθηκε στα χέρια του Θειου Θανάση 11 παρα δεκα ηταν κατω απο τα σκέλια μουέτοιμη να Ξεχυθούμε στον Δρόμο για.....νεες περιπετειες!!!! Το service περιελαμβανε αλλαγη λαδιών-Βαλβολινες πίσω-αλλαγη φίλτου αερα και λαδιού και τα τσεκαρισματα στα διαφορα σημεια της Κοριτσάρας καθως και ρυθμιση βαλβίδων. επειδή ξερω οτι ειστε περιεργοι εδω μέσαεφυγα αλαφρωμενος κατα 59,69 Ευρώ μετά από την έκπτωση μεσω του forum μονο για εργασια(τα υλικα ήταν δικά μου!!) Ενα big ΤΗΑΝΚS Στον θανάση!! Ενα ακομα big ΤΗΑΝΚS Στους Αρχηγούς εδώ μέσα!!!(Νικολα thanks!)που τρεχουν για να βολευετε ο καθε παλιοvasorfas!!! Εναν αγωνιστικο χαιρετισμο στον Sotos!(που βρεθηκαμε Motion)--Ελπιζω να ειναι ολα cool!! |
|
|||
|
|||
Παρότι πήγα πριν τον VASORFA (γειά σου Βασίλη ), την Τετάρτη το πρωί, βρήκα και τον Πρετεντέρη εκεί να αλλάζει λάδια και έξω να ρίχνει καρέκλες.
Μετά τον Κώστα λοιπόν η GS ανέβηκε στην ράμπα, αλλαγή υγρών φρένων στην μονάδα και εξηγήσεις από τον Θανάση στις συνεχείς ερωτήσεις μου για το φαινόμενο που τρομοκρατεί όλους τους ιδιοκτήτες BMW ειδικά τους παλιότερους, δεν μου έμεινε καμία απορία. Συνέχεια με αλλαγή λαδιών και τέλος λύσιμο στην άρθρωση του άξονα με το διαφορικό για πρώτη φορά στα 45.000 Κm, η κατάστασή του άψογη κατά τον Θανάση σαν καινούργιο με το γρασσάκι της μαμάς απάνω. Η μηχανή πλένεται πάντα μόνο από εμένα με πλυστικό μεν αλλά με μεγάλη προσοχή στα ευαίσθητα σημεία της... Για να είμαι ειλικρινής μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος με αυτό γιατί από κάτι φωτό που είχα δει....μπρρρρ. Τελειώσαμε με το απαραίτητο τσεκ στον εγκέφαλο που μου έβγαλε την μπαταρία άχρηστη, ειδικά όταν πατούσε το φρένο έφτανε στα όριά της, οπότε από Δευτέρα πάμε για αλλαγή. Συμπέρασμα, άψογη εξυπηρέτηση και μεγάλος βαθμός ικανοποίησης... |
|
|||
|
|||
Τίποτα δεν μένει κρυφό τελικά...
Λοιπόν... έκανα κι εγω την αλλαγή λαδιών στα 15.000 χλμ με δικά μου λάδια... Πιο συγκεκριμένα δοκίμασα το ARAL SAE 20W50 ορυκτέλαιο και ήδη ο ήχος του boxer είναι ωραιότερος... Μένει τώρα να δω αν και πόσο τσιμπάει σε σχέση με το Castrol που έβαζα... Όσο για το Θανάση.... όπως πάντα... ΑΨΟΓΟΣ και ταχύτατος... Η έκπτωση βάσει συμφωνίας GSForum !! |
|
|||
|
|||
Σου έχω πει, καθάρισα κάτι λίμπες, να σου έδινα την μούργα
|
|
|||
|
|||
ηρθε η ωρα για το σερβις των 20000 χιλιομετρων για την μπουμπου μου
Σου στελνω το σχετικο πμ Νικολα |
|
|||
|
|||
... "ήρθε η ώρα μου" ...
για το πρώτο μου service φυσικά (1100κμ - 6 μήνες, αλλά που θα πάει καλοκαίρι έρχεται) Είναι εύκολο να ενεργοποιηθεί η προσφορά και για εμένα; Λεοντόκαρδε σου στέλνω pm με τα στοιχεία μου! Ευχαριστώ πάρα πολύ Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά Αντώνης |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
H εταιρεία ενημερώθηκε ... τηλεφώνησε για ραντεβού ...
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Έτοιμος Μπιλάκο ..
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |