|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
λες πίττα πρωτοχρονιάτικη και εννοείς την αφορμή για να μαζευτούν μοτοσυκλεταραίοι-αίες που τόσο καιρό μιλούν ψηφιακά για να ανταλλάξουν μια πραγματική χειραψία, ένα χαμόγελο, μια κουβέντα και ένα λόγο πάνω ή έξω από την κοινή ενασχόληση με τη μηχανή
ήταν όμορφα και χάρηκα για κείνους που συνάντησα και κείνους που γνώρισα |
|
|||
|
|||
να ευχαριστησω κι εγω με την σειρα μου ολους οσοι παραβρεθηκαν κ απο το Σαββατο κ ατην Κυριακη,φτιαξαμε μια καταπληκτικη παρεα
μπραβο μας!!!!! |
|
|||
|
|||
Συγχαρτήρια σε όλους σας για την όμορφη εκδήλωση που διοργανώσατε!
Και του χρόνου! (Ελπίζω να έρθουμε τότε!) Σταύρο (Frits) η φωτογραφία του "γκαντέμη" είναι υπόδειγμα τεχνικής "panning"! |
|
|||
|
|||
Τώρα ότι και να πω εγώ θα είναι τετριμένω αφού όλοι οι προλαλήσαντες τα έχουν πεί όλα.
Τελικά είμαστε μια καταπληκτική παρέα. Πόλλά BRAVO στα παιδιά που οργάνωσαν την εκδήλωση αυτοί. Μέχρι τωρα ήξερα ότι οι Κεφαλλονήτες είχαν την φήμη των τρελών...αλλά τελικά ο τρελός ο Κρητικός (Gazi) μας τρέλανε όλους με την κίνησή του. Όσο για τα παιδιά της ΦΙΛΠΑ ελπίζω να μπορέσουμε να τους ανταποδώσουμε την φιλοξενεία και βοήθειά τους. |
|
|||
|
|||
Παιδιά και του χρόνου να περνάμε όλοι καλά...
|
|
|||
|
|||
Άψογη πίτα.Μπράβο σε όλους τους διοργανωτές και ευχαριστούμε για όλα!
|
|
|||
|
|||
ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μενα στους διοργανωτες και σε ολα τα μελη του φορουμ και τις παρεες τους και στα παιδια απο το ναυπλιο!!!!
εισαστε ολοι εκπληκτικοι !!! χαρηκα που ειχα την ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα και επιφυλασσομαι για ακομα περισσοτερες εκδρομες και συναντησεις!!!! η κρητη ειναι μαζι σας και θα ειμαστε παρεα σε αυτο το ταξιδι οπου η αγαπη για τη μοτοσυκλετα μας συνδεει.... να ειστε ολοι καλα παντα ορθιοι και εις το επανειδην!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απο το 1981 που εχω δικια μου μοτοσυκλετα παντα ειμουν και ειμαι μελος σε διαφορα ''clubs'', λεσχες μοτοσυκλετας και τωρα φορουμς!! Εχω λοιπόν παρεβρεθει σε ''κοπές πιτων'' τουλαχιστον 28!! αν και καποιες χρονιες πηγαινα σε 2 και 3 εκδηλωσεις για την κοπη της πιτας του τάδε ετους!!!!
Σαν την προχθεσινη εκδηλωση ομολογω οτι πρωτη φορα παρευρεθηκα!!!! Η παρεες (λες και ολοι οι παρευρισκομενοι ειμασταν γνωστοι απο τα παλια), το μερος (που αληθεια το ξετρυπωσατε?), η οργανωση (αυτη κι αν ηταν αψογη), ηταν οτι χρειαζοταν ΑΥΤΟ το φορουμ για να κλεισει με απολυτη επιτυχια το 2009!!!!! Ευχομαι του χρόνου να ξαναβρεθουμε ΟΛΟΙ μαζι σε ενα ανάλογο ομορφο μερος σε καποιο άλλο μερος της Ελλαδας! Οσο μακρια και να ειναι απο την Αθηνα πιστευω οτι η συμετοχη θα ειναι η ιδια!! Εξάλλου τα BMW φτιαχτηκαν, και διδαξαν και τους υπόλοιπους, για να αλωνιζουν τους Εθνικους δρόμους του κοσμου!!! Νικο, Δημητρη Σας ευχομαι παντα το καλλυτερο, στις οικογενειες σας, στις δουλειες σας, στο φορουμ και παντου με οτι καταπιανεστε και παντα με υγεια!! |
|
|||
|
|||
Τα συγχαρητήρια μου σε όλα τα παιδιά που συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, διαθέτοντας απο τον προσωπικό τους χρόνο για να βρεθούμε 270 + !!!! άτομα σε ένα χώρο σαν και αυτόν.
(Ελπίζω να κατάφεραν να φάνε και κάτι...) Όσον αφορά το Ξενοδοχείο πάντως ήταν πολύ καλή επιλογή, μιας και ήταν και σχεδόν κεντρο. Πάντως αν κρίνω απο την φωτό που έχει βάλει ο skippybi μάλλον εγώ πρέπει να ήμουν και λίγο άτυχος στο δωμάτιο... Εγώ έβλεπα τον εσωτερικό διάκοσμο !!! Δεν με πειράζει καθόλου (για να μήν παρεξηγηθώ) άλλωστε το ξενοδοχείο στην περίπτωσή μας είναι μόνο για ύπνο !!! Και πάλι ευχαριστώ για την παρέα παιδιά !!! Να είστε καλά. Υ.Γ. Ευτυχώς κατάφερα να φέρω και μία φορά την γυναίκα μου για να δεί με τα μάτια της την καλή παρέα ! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H Δημοτική Αστυνομία του Δ.Α. κόβει κλήσεις και για την διέλευση πεζοδρόμων! | Arkas | Χρήσιμα | 9 | 07-02-2010 14:57 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
Το νέο Ζ 1000 του 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 5 | 16-12-2009 17:46 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |