|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Eντουράδα αγάπης από το GS Forum - Κυριακή 11 Aπριλίου 2010 !!!
Kαλό δρόμο παίδες
κ καλή διασκέδαση .... .
|
|||
|
|||
Έφυγαααα....
|
|
|||
|
|||
Παιδια φιλοι,
τωρα που σας γραφω ειμαι καθ οδον για φισιοθεραπεια ειμαι χαλια που δεν μπορεσα να ερθω να περασετε καλα (με Wet for sure) θα ειμαι ομως σε ολες μα ολες τις επομενες Να μη ξεχασω για την συμετοχη ειμαι μεσα θα μηλησω με τον Danao ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ |
|
|||
|
|||
:sm5::sm4::sm5::sm4::sm5::sm4:σε ολους σας εισαστε απιθανοι και υπευθυνοι για την 100% επιτυχεια της εκδρομης...............αντε στα επόμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
ολα ηταν ομορφα.....
ευχαριστουμαι πρωτα τον τακη και οσους βοηθησαν να εχει επιτυχια η βολτα μας.... επισης τον βασιλη ορφανο...(οχι τον δικο μας vasorfa,το οργιο)για την τιμη που μας εκανε,να βρεθει κοντα μας ας μην ξεχναμε οτι κατι....προσφεραμε για τα παιδακια του ιδρυματος και αυτο ειναι πανω απο ολα και ολους μας. |
|
|||
|
|||
:sm5: :sm4:
Πολλά μπράβο στον Τάκη και στα παιδιά που τον βοήθησαν να οργανώσει αυτή την μοναδική βόλτα......περάσαμε καταπληκτικά, οδηγήσαμε, γελάσαμε, τσιμπήσαμε και κάτι. Πάντα τέτοια... |
|
|||
|
|||
συγχαρητηρια στον τακη και στο δαναο για την επιτυχια της εκδρομης!
περασαμε τελεια! |
|
|||
|
|||
...και απο 'μενα !!! Όλα ήταν άψογα οργανωμένα, η ομάδα υποστήριξης ήταν πραγματικά δίπλα μας σε ότι και αν χρειαστήκαμε και γενικότερα ο σκοπός της εκδρομής (φιλανθρωπική εντουράδα για τα παιδάκια του ιδρύματος) όλοκληρώθηκε με επιτυχία σε όσους συμμετείχαν σ'αυτή την εξόρμηση του forum μας και ιδιαίτερα στο Βασίλη Ορφανό που μας τίμησε με την παρουσία του, στοΤάκη (wet & dirty) , Δαναό, Νίκο (Fire Red) που με βοήθησε να σηκώσω το "θηρίο" όταν πλάγιασε και στο Κώστα (Space) που είχε την υπομονή και με περίμενε συνέχεια για να ετοιμαστώ και να ξαναξεκινήσω μετα τις βιντεοσκοπήσεις που πργαμτοποιούσα. Να 'μαστε όλοι καλά να το επαναλάβουμε !!! |
|
|||
|
|||
Ολα ήταν τελεια μπράβο σε όλους άντε και στα επόμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sm5:
|
|
|||
|
|||
παιδιά ήταν τέλεια.η διαδρομή κούκλα,η φύση σε οργασμό,οι Δαναός και Wet and dirty (συγνώμη αν ξεχνάω κάποια ονόματα,απλά δεν σας ξέρω όλους,ακόμη)συνεπέστατοι στη τήρηση και συνοχή της παρέας και της πορείας.Μας περιμέναν όλους,είχαν το νου τους για τούμπα κλπ,για χάσιμο και οτιδήποτε μπορούσε να πάει στραβά.Και πάλι συγνώμη για τα παιδιά που ξεχνάω,απλά,ΔΕΝ γνωρίζω τα ονοματά σας.Επίσης πολλές ευχαριστίες στον black shadow που κάθε λίγο και λιγάκι,σταμάταγε και τραβούσε βίντεο όλους εμάς.:sm5::sm5::sm5:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R 1200 Gs Adventure 2010, φωτό από το MCN! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 44 | 22-04-2010 13:44 |
ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Κυριακή 28/2/2010 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 62 | 14-03-2010 10:27 |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |