|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Οι τελευταίες τιμές - που ισχύουν πλέον - σε ποια σελίδα είναι;
|
|
|||
|
|||
Ενδιαφέρομαι για τα Bridgestone.Υπάρχει κάρτα μέλους για να πάω στον λαστιχά;;;
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Λεοντόκαρδε,
Θα αλλάξω και εγώ λάστιχα στην BMW μου |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Τηλεφωνείς στον έμπορο 2107775380, για να σου πει πόσο στοιχίζει η μεταφορά .... Οι τιμές, είναι οι ίδιες ..... στην αρχή του θέματος !
|
|||
|
|||
[QUOTE=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;217873]Τηλεφωνείς στον έμπορο 2107775380,
για να σου πει πόσο στοιχίζει η μεταφορά .... Οι τιμές, είναι οι ίδιες ..... στην αρχή του θέματος ! Ευχαριστω Νικο, μαλλον θα τα βαλω μολις κατεβω Αθηνα. |
|
|||
|
|||
Παίδες την Δευτέρα που πέρασε έβαλα λαστιχα στο F650GS από καταστημα στην Λενορμάν (Ψυχ...ος)
Η προσφορα που έχουμε από Περιστερα για BRIDGESTONE BW501/BW502 είναι 235€ εγω τα έβαλα με 220€ χωρις παζάρια!!!! Για ψαξτε λίγο την αγορά πάντα υπάρχουν διαφορές προς οφελός μας ! ! |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα,
Σήμερα άλλαξα τα λάστιχά μου στον ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ για πρώτη φορά και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, από τις προτάσεις του, τις γνώσεις του και την εξυπηρέτηση. Όσον αφορά στις τιμές και επειδή έκανα αρκετή έρευνα σας διαβεβαιώνω ότι είναι οι καλύτερες (ρώτησα και στο μαγαζί στη Λένορμαν που αναφέρεται ως φτηνότερο σε κάποιο προηγούμενο μήνυμα). Γενικά οδηγώ 20 χρόνια μηχανή, έχω αλλάξει λάστιχα αρκετές φορές και πρώτη φορά έμεινα τόσο ευχαριστημένος συνολικά. Σας ευχαριστώ για την πρωτοβουλία σας και περιμένω κι άλλες ανάλογες!!! |
|
|||
|
|||
Ήρθε και η δική μου σειρά για λάστιχα.. Λεοντόκαρδε έχεις π.μ.
ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
κ εγω πρεπει να της βαλω καινουρια παπουτσια...Λεοντοκαρδε σου στελνω πμ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |