|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Θ
Απόσπασμα:
Γιάννο γι αυτό λέγετε και διαφήμιση.......Τώρα εσυ αποκομίζεις αυτό που πρέπει......Και.τι είναι αυτό .????το λούστρο που διαφημίζουν ..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλόο!!! ΟΚ όνειρα είναι και.... image Και καλά αν ήθελα, με το εργαλείο τούμπανο που έχω, πάω / πήγαινα όποτε θέλω/ήθελα Λες και δεν πήγε ο Βροχίδης με XL250 Αλλά αυτά πουλάνε! Τι να λέγανε στο promo - video δηλαδής????? |
|
|||
|
|||
@John110, NLS & TEOSS: τι φαγώνεστε με τελικές και μέγιστες ιπποδυνάμεις σε αυτή την κατηγορια;;; Ούτε SS να συγκρίνατε Δυο μηχανάκια φαγώνονται στις τελικές , χρόνια τώρα: Busa & ZZR. Άντε και λίγο HONDA XX κάπου - κάπου
Δηλαδή τυχαία λέει η BMW , χρόνια τώρα, τελική: πάνω από 200??? Έτσι γενικά κι αόριστα! Σάμπως θα πας τελικιασμένος Αθήνα - Θεσ/νικη και πίσω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ας το παρει το ποταμι, ειναι το συστημα χουφτα, βαση καθρεπτη, τρομπα συμπλεκτη ή φρενου, ολα αυτα τα εξαρτηματα εχουν κοινο σημειο στηριξης στην βαση της μανετας-τρομπας που βρισκεται ενσωματωμενη και η βαση καθρεπτη, οπου εκει δενει και η χουφτα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως μην βάζεις στοιχήματα και να γνωρίζεις ότι GPS έχουν κι άλλοι …δεν είσαι ο μόνος χρήστης στον πλανήτη !!! Επίσης η ειρωνεία περί μηχανολογίας που κολλάει ? κακώς ξόδεψα και χρόνο να σου απαντάω στις <<ερωτήσεις πρωτάρη>> που έκανες στα τεχνικά, δεν θα ξαναγίνει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πως φαίνονται οι χωματεροί... Και εγώ σήμερα το πρωί, αυτά προσπαθούσα να διακρίνω στις φωτός. Τι θα γίνεται με τις πτώσεις μας στο χώμα. Μάλλον είναι πιο "ασφάλτινη" η καινούργια μπουμπού... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ εμπράκτως δεν έχω πρόβλημα μιας και οι 80 <<στοφαλάτοι>> της 1100GS μου αρκούν. Ο John… <<ανακάλυψε>> ότι η ανακοινώσιμη ιπποδύναμη δεν είναι στον τροχό και έχει φαγωθεί επί σειρά ποστ να το …<<αποκαλύπτει>> ! Όσο για την τελική …διασπορά ψευδών ειδήσεων και ανυπόστατοι ισχυρισμοί δεν μπορεί να μείνουν αναπάντητοι … |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νόμιζα ότι δέχεστε κ λίγο αντίλογο κ πειράγματα. Κ την ειρωνία επίσης κόφτην εσύ, που λες ότι με φόρτωσαν χρέπια βαζεις φατσούλες κ γελάκια στα ποστ όλων κ άλλες μλκ. Για την μηχανολογία απλά μου φαίνονται παράξενα αυτά που γράφετε για τις ιπποδυνάμεις, ενώ έχετε σπουδάσει το αντικείμενο. Για το gps επιμένω γιατί γνωρίζω κ έχω πειραματιστεί σε πίστα, δρόμο, διεθνή με πολλά μηχανάκια μεγαλύτερων ιπποδυνάμεων. Μετά τα 200 η αντίσταση είναι τόσο μεγάλη που τα gs δύσκολα την ξεπερνούν κ τα dero θα έλεγα με τόσες μετωπικές επιφάνειες που έχουν. Την "λέτε" όμως σε κάποιον που απλά αμφιβάλει αυτά που γράφετε, δώστε λίγο χώρο κ στον αντίλογο Last edited by JohnGS1100; 05-10-2012 at 01:32. |
|
|||
|
|||
αλλο ενα πραγμα που αντιγραφουν απο το gs ολα σχεδον τα μηχανακια της ιδιας κατηγοριας τωρα ειναι το υποπλαισιο χωρις την επενδυση πλαστικων.βλεπε crosstourer,tiger,versys 1000, tenere 1200,ktm 1190 adventure τωρα βλεπω το ιδιο και στο suzuki v-strom 1000 concept που θα βγαλουν το 2014.
Last edited by ikarian; 05-10-2012 at 01:32. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καθημερινά μετράμε κινητήρες σε δυναμόμετρα δε κάθομαι μόνο πίσω από πληκτρολόγια κ πουλάω πνεύμα. Τι να σε πω τώρα.. κρίμα Last edited by JohnGS1100; 05-10-2012 at 01:45. |
|
|