|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαδάκια;
Πάντως εγω που εχω δοκιμάσει και 10/40, και 15/50 και 20/50 μου άρεσε πιο πολυ σαν δουλεμα το πρώτο, πχ χθες μετα service μπήκαν τα 20/50 κατα λάθος, ε δεν μου αρεσει καθόλου το δουλεμα! Ασε που μου εχει μπει η ιδέα οτι παει χειρότερα.,. Ααααλλα και κατι τελευταίο στο 10/40 στις 5000χλμ απο θέμα κατανάλωσης ειναι οτι καλύτερο
|
|
|||
|
|||
Τι εύκολα τα βρίσκω; Που;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
20w50 eni σε gs 2004 τι να το κανω το συνθετικο μην πετατε λεφτα ετσι.απο του 2010 και μετα ναι αλλα πριν δεν αξιζει. 4 λιτρα και ενα φλ man στοιχιζουν 40 ευρω
|
|
|||
|
|||
10/40 ημισυνθετικά, να τα πάω 10.000χλμ; 1200 gs του 10
|
|
|||
|
|||
Ποιος πετάει λεφτά; Τόσο κάνουν και τα ημισυνθετικά. Αν στα 4 λίτρα χάσω 3-4 ευρώ θα πάθω κάτι;
|
|
|||
|
|||
Εγώ βάζω ημισυνθετικα Total quartz 5000 15-50 με 22 ευρω το τετραλιτρο απο του Λαμπριανιδη . Εφυγαν όλοι οι θόρυβοι και δεν ανεβάζει 5η μπαρα στη θερμοκρασία
Sent from my Hands using Fingers |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ψάξε λίγο παραπάνω LIQUI MOLY | Λιπαντικά | GMAuto - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Λιπαντικά, Μπαταρίες, Φρένα Εδώ για κάποιες ενδεικτικές τιμές. Στο Περιστέρι οδός Φιλικών, νούμερο δε θυμάμαι, αλλά αν θες το βρίσκω και στο λέω αύριο, υπάρχει ένα μαγαζί με λιπαντικά κλπ με πολύ καλές τιμές. Το Castrol Power 1 10W-40 το παίρνω στα 10,5€/λίτρο, όταν κάνει στα εξουσιοδοτημένα 15€ και κάτι ψιλά.... Πιο φτηνό δεν έχω βρει , το συγκεκριμένο λάδι. Τα Liqui τα έχει πάνω κάτω στην ίδια τιμή, λίγο κάτω. Αυτό που σου έβαλα έχει συσκευασία 4 λίτρα που συμφέρει σαφώς. Αν κάνεις και μια βόλτα στη Φραντζή, θα βρεις. |
|
|||
|
|||
Κοίταξε να δεις τι δίνει ο κατασκευαστής του λαδιού. Τα συνεργεία όλα (όλα όμως, ανεξαιρέτως)* λένε αλλάγή στα 5000χλμ για τα μηχανάκια γενικώς και για τα Honda 6000 (που έχουν σέρβις στα 12000). Ενώ οι κατασκευαστές λένε 10000χλμ ή 12000χλμ τα Honta κλπ... Μπέρδεμα. Το σίγουρο είναι ότι αν κάνεις τα χλμ εντός έτους (εδώ συμφωνούν άπαντες!!!!) και ελέγχεις τη στάθμη, δεν θα έχεις θέμα. *Είμαι απόλυτος σ' αυτό, μιας και δεν έχω βρει συνεργείο ή μάστορα, ακόμα και λάδάδες, να μου πουν κάτι άλλο. Όλοι στο κόλπο? Μπορεί.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|