|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Road Training - Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 - Πίστα Μεγάρων !!!
υπάρχει περίπτωση να έχουμε πρόσβαση στο φωτογραφικό αρχείο της ημέρας???? γιατί ως μεγάλο ψώνιο θέλω να το δείχνω και να καμαρώνω!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Με την σειρα μου και εγω να επιβραβευσω πρωτον, τους Δημητρη και Νικο, για αυτο που καταφεραν με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και δευτερον σε ολους που εργαστηκαν μεσα και εξω απο την πιστα.Μαθαμε και κατι παραπανω για τις μηχανες μας.
|
|
|||
|
|||
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που έτρεξαν να οργανώσουν αυτό το μάθημα. Μπράβο στους εκπαιδευτές. Μία ωραία μέρα που κάναμε στην πράξη όλα αυτά που χρόνια τώρα τα διαβάζουμε.
|
|
|||
|
|||
Ενα μεγαλο μπραβο σε οσους εργαστηκαν για να φερουν αυτο το καταπληκτικο αποτελεσμα που ολοι ζησαμε , .
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ρε παιδια εχει κανενας αυτο το διαγραμμα της στροφης με ολες τις παρατηρησεις πανω...???
ξεχασα να παρω φωτο... |
|
|||
|
|||
Μπράβο στους διοργανωτές τους συμμετέχοντες και όσους βοήθησαν σε άλλη μια υπερπαραγωγή του Forum.
|
|
|||
|
|||
Μπραβο σε ολους...διοργανωτες και μαθητες...
|
|
|||
|
|||
Τα συγχαρητήριά μου και από εμένα σε όλους όσους συντέλεσαν σε αυτό το άψογο σεμινάριο! Νίκο και Δημήτρη είστε καταπλητικοί όπως πάντα! Ο Χούντρας με το team του απόλυτα επαγγελματίες, με άψογη οργάνωση και με πολύ όρεξη για αυτό που κάνουν, κάτι που φάνηκε και εκ του αποτελέσματος, αφού κατάφεραν σε μερικές μόνο ώρες να αλλάξουν τον τρόπο που είχαμε μάθει να στρίβουμε εδώ και χρόνια... Πολλά μπράβο και πάλι και περιμένουμε και το level 2 από Σεπτέμβρη!!!
|
|
|