|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Αμαν με τις τελικές....
επί της ουσίας τώρα Και το ΚΤΜ 1190 φοράει τα ίδια λάστιχα μπρος - πίσω με το νέο GS. Δεν είναι πρωτοτυπία λοιπόν, ούτε και η BMW "ανάγκασε" τους κατασκευαστές ελαστικών να φτιάξουν λάστιχα για το καμάρι της Συμφωνία ήταν Φυσικά οι ιπποδυνάμεις τους ανάγκασαν να φορέσουν μεγαλύτερα λάστιχα.... Καλή η παρατήρηση πιο πάνω για την έδραση χούφτας- καθρέφτη- μανέτας κλπ και τη συμπεριφορά στις πτώσεις Τα ίδια είχα στο Tiger 1050, αλλά αυτό δεν ήταν adventure... |
|
|||
|
|||
Αφου την ιδια μηχανη εχετε και οι δυο γιατι τσακωνεστε?? και ειναι και BMW
|
|
|||
|
|||
Οκ πάσο. Μην ξανακούσω όμως για 125 άλογα κ 225 πραγματική τελική για gs γιατί θα σκίσω τα πτυχία του μηχανολογου ..που δεν έχω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στην ασφαλτο σπανε πιο ευκολα, εχουν να κλαψουν τρομπες οι πρωτοι που θα το παρουν, μεχρι το πρωτο lifting μετα απο τρια χρονια, μετα θα αλλαξουν το συστημα γιατι θα εχουν πολλα παραπονα, και θα τους λεμε και μπραβο που το εφτιαξαν, αλλα αυτοι θα τα εχουν τσεπωσει, αθανατο συστημα ολων των εταιρειων το κακο ειναι οτι θα ακινητοποιηται η μηχανη, γιατι θα σπαει και θα κρεμαει η τρομπα, η μονη λυση, δεν βαζεις καθολου χουφτες, ή βαζεις απο το προηγουμενο, εαν μπαινουν φυσικα, ή after market που να πιανουν πανω στο τιμονι Last edited by J-P-HELLAS; 05-10-2012 at 02:14. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πειράγματα καλοπροαίρετα γίνονται αλλά δεν διέκρινα τέτοια, εάν είναι έτσι …πάλι Ο.Κ. δεν τρέχει τίποτα. Εάν έχεις μετρήσει τελική 180 το 1100 σου έχει πρόβλημα, εγώ έχω δει 207* πραγματικά (218-219 στο κοντέρ)ακριβώς στην γραμμή του κόκκινου στο στροφόμετρο. * Ναι …ξέρω , σου φαίνεται απίστευτο αλλά χρησιμοποιώ κι εγώ αυτήν την απόρρητη υπερτεχνολογία (GPS) |
|
|||
|
|||
Οκ πασο, είμαστε εκτός θέματος με τις τελικές..
(ξαναμέτρατο παντως σε ευθεία ) |
|
|||
|
|||
ωραιο το κλειδακι
|
|
|||
|
|||
το απλο και το led φωτιστικο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
το led...........ειναι κουκλα
|
|
|