GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 29-11-2010, 14:04
evan400f Ο/Η evan400f βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Γεροβουνό, Καματερου
Μoto: HONDA DEAUVILLE 650 HONDA CB 400 FOUR 1976
Προεπιλογή Απάντηση: Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BMW 1150 RT Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημέρα σόλο το forum και στην μεγάλη παρέα της κυριακάτικης εξόρμησης - παρόλο που λόγω οικογενειακού κολήματος δεν ήρθα με την goldwing - ήμουν μαζί σας νοητά και μέσω του forum έκανα και εγώ την ίδια διαδρομή - είσαστε όλοι καταπληκτικοί - πιστέυω σύντομα σαν μηχανόβιος να είμαστε μαζί και όχι μέσω forum
κώστας goldwing
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 14:07
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evan400f Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωχ!! Δεν πρόσεχα, τη είπε πάλι; Θα πρέπει να πάρουμε και λάδια μαζί να κάνουμε αλλαγή;!
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 14:16
dimitrisb Ο/Η dimitrisb βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πεύκη (Αθήνα)
Μoto: R1200GS (κίτρινο)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα σε όλους τους φίλους,

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την πολύ όμορφη Κυριακή που συντάξαμε.
Ειδικότερα, τους οργανωτές και συντονιστές της εκδρομής:

Rambo Balboa Rocky Commando, Princess, Χρήστο CKK με την γυναίκα του, Geoski, Evan400f, Moby_gr, Πρετεντέρης, Z_atomic, PanagiotisFarmer, Lalou, ο φίλος μου με τα espresso και την Ducati, Τζωρτης, Μάκης, Dimitrisb, Dent, Teo, Frits και Xanthoula, και τις γυναίκες σας, αλλά και εκείνους που δεν συμμετείχαν, είχαν όμως έγνοια και προτάσεις που μας έδωσαν ηλεκτρονικά.

Μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και τον 1 συμμετέχοντα - Χατζηλία - που με την βοήθεια των παραπάνω συντονιστών πέρασε καλά.

Ο στόχος μας που ήταν να ανταμώσουμε, να περάσουμε καλά, και να επιστρέψουμε στα σπίτια μας με ασφάλεια.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Χρήστο που χωρίς την καθοδήγησή του τώρα θα ήμουν στην Μογγολία, και τον Dimitrisb (κίτρινο GS που οδηγούσε μπροστά...; που με βοήθησε να συντονίζω την ομάδα. Ξέρω ότι εσείς είχατε έγνοια, ενώ εγώ αγνάντευα τα τοπία εκεί στο βάθος που ήμουν. Σας ευχαριστώ φίλοι μου.

Μάκη, καλωςήρθες στην ομάδα μας, να ξέρεις ότι περνάμε πολύ όμορφα όλοι μαζί, και να ξέρεις ότι πάντα θα είσαι ασφαλής ανάμεσά μας. Θα κάνουμε πολλά χιλιόμετρα μαζί - και μου αρέσει το f650 σου.

Κωστή Πρετεντέρη, η επιθυμία μου για βόλτα εσένα σου κόστισε τον κύλινδρο. Λυπάμαι γι αυτό, να ξέρεις όμως ότι είσαι πάντα βασικό στέλεχος των εκδρομών μας, και σ 'ευχαριστούμε για την καταπληκτική ανταπόκριση. Να είσαι καλά για να είσαι πάντα μαζί μας, και να φάμε πολλούς κυλίνδρους μαζί.

Κοπελιές, είστε ήρωες. Ξέρω ότι στην διαδρομή μεταξύ Ερμιόνης και Γαλατά κουραστήκατε - ήταν όμως καταπληκτικά. Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας!

Για μένα, η Ερμιόνη και ο Πόρος αποτέλεσαν ξεχωριστά κομμάτια της εκδρομής, καταπληκτικούς προορισμούς που πραγματικά αξίζει να τους επισκεφτούμε ξανά.

Ο φίλος μου ο Στράτος (Syan) έβγαλε ένα Post (διαβάστε το) - ο οποίος μακάρι να μπορούσε να είχε έρθει με την Χριστίνα - ότι δεν χρειάζεται να πάμε μακριά για να δούμε ότι είμαστε "πλούσιοι". Παρόλες τις δυσκολίες της εποχής, ζούμε σε μια χώρα που μας δίνει την δυνατότητα να περνάμε Κυριακές σαν την χθεσινή και να χαιρόμαστε μοτοσυκλέτες παντός καιρού.

Νίκο Λεοντόκαρδε, και σένα ευχαριστώ που μου επέτρεψες την εκδρομή, και που είχες άμεση ανταπόκριση ανεβάζοντας φωτογραφίες.

Θεολόγε, Rambo Balboa Commando Rocky:
Είσαι ικανοποιημένος από την έκβαση της Κυριακής σου;

Καλή εβδομάδα σε όλους και καλή δουλειά!
Μιχάλη και εγώ σ'ευχαριστώ πολύ για την ιδέα, την οργάνωση και την παρέα! Περάσαμε ωραία, ως συνήθως!
Βέβαια και πάλι ευχαριστώ τους υπόλοιπους που βοήθησαν στην οργάνωση, τους οδηγούς και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες!
Είναι γνωστό ότι η καλή παρέα χρειάζεται για να περάσεις όμορφα!
Να είμαστε καλά και στα επόμενα!!
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 14:19
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ARGI Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά τα συχαρίκια και από εμένα.
Οι περιγραφές και οι φώτο του Κωστή, όπως πάντα, εξαιρετικές...
Λίγο άτυχος με το εργαλείο του, αλλά ευτυχώς μικρή ζημιά...

Να επισημάνω μόνο δύο θέματα
1ο Πρέπει να πώ εύγε στην ομάδα, γιατί παρατήρησα ότι υπήρχαν και «αλλόθρησκοι» στο team, αλλά παρ’ όλου αυτά, υπήρξε αρμονική συμβίωση !!! Να γιατί GS-FORUM, γιατί όλοι πάνε όλους!!!!

2ο Όπως πάντα τον κύριο λόγο στα ταξίδια της παρέας έχουν τα φαγητά!!! Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό ώστε να δούμε τι θα γίνει επί αυτού!!!!
Άρα προτείνω συντόμως μια κοψιδοσυνάντηση, ώστε να λύσουμε αυτό το θέμα... !!!

3ο Στο χτεσινό τραπέζωμα στον Μπακαλόγατο, με τρόμο παρατηρήσαμε ότι πρέπει ο Πρετεντήρης να μπει σε «πρόγραμμα διατροφής», γιατί με τα τόσα ταξίδια που κάνει, συνέχεια αυξάνει το βάρος του... Δεν είναι τυχαίο όπου έδωσε το οκτακοσαράκι του και πήγε σε 1200!!!! Εντόπιζε προβλήματα στις τελικές, λόγω βάρους!!!! Άσε που την ίδια διαπίστωση έκανε και κάποια επαγγελματίας στο χώρο αδυνατίσματος, δηλ. ότι χρειάζεται πρόγραμμα σύσφιξης!!!!

WE LOVE YOU CP…….

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!....
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ......
Γι αυτό το λόγο... ορίζω από σήμερα.. προσωπικό μου διαιτολόγο... τον Teo71 !!! Έχει μια πρωτοφανή μέθοδο αδυνατίσματος...
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 14:22
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Γι αυτό το λόγο... ορίζω από σήμερα.. προσωπικό μου διαιτολόγο... τον Teo71 !!! Έχει μια πρωτοφανή μέθοδο αδυνατίσματος...
Ποια είναι η μέθοδο τεο 71???????
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 14:37
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποια είναι η μέθοδο τεο 71???????
Δεν θέλω να είμαι μαρτυριάρης. Εχτές ανακαλύψαμε πως ηρεμούμε τον Κωστή!!!
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 14:42
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evan400f Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν θέλω να είμαι μαρτυριάρης. Εχτές ανακαλύψαμε πως ηρεμούμε τον Κωστή!!!
Ναι με το ούζο Σωστά;;;;;;;Μόνο τότε σταμάτησε να μιλάει-πετάγεται -να έχει τέλος παντον για όλα μια απάντηση......
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 14:52
Senior Member

Απόσπασμα:
Ναι με το ούζο Σωστά;;;;;;;Μόνο τότε σταμάτησε να μιλάει-πετάγεται -να έχει τέλος παντον για όλα μια απάντηση......
:sm5::sm5:
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 15:11
moby_gr Ο/Η moby_gr βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R1200GS Adventure

Απόσπασμα:

:sm5:
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 15:15
dimitrisb Ο/Η dimitrisb βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πεύκη (Αθήνα)
Μoto: R1200GS (κίτρινο)

Απόσπασμα:

Γιατί τον αποπέρνετε τον άνθρωπο.χιχιχιχι!
Κωστή ... είσαι δύναμη!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης