|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
Παρέλαβα, μένει μόνο να τη τοποθετήσω.Ευχαριστώ και πάλι.
|
|
|||
|
|||
καλημερα θα ηθελα και εγω μια 535 για το adv μου ευχαριστω πολυ και παλι....
|
|
|||
|
|||
Καλησπερίζω όλους τους συμφουρήτες. Επειδή πλησιάζει ο καιρός για αντικατάσταση της μπαταρίας μου θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Η συγκεκριμένη μάρκα μπαταρίας υπάρχει για το F800GS μοντ 2008. Αν ναι, πόσο κοστίζει? 'Εψαξα στο σαιτ αλλά δεν βρήκα την μπαταρία για το δικό μου μοντέλο μηχανής. Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Περιμένω απάντηση ...
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ενδέχεται (ακούγεται), ότι θα βγει κάτι κ για τα οχτακοσάρια σύντομα ...
|
|||
|
|||
Nικο καλησπερα μια μπαταρια για τον OIKONO!!!Θα την στείλετε σε μενα!!την θελω μεχρι τεταρτη!!ευχαριστω και παλι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την ενημέρωση.Αν βγει κατι το Σεμπτέβριο που θα την αλλάξω, θα την προτιμήσω... |
|
|||
|
|||
καλιπσπερα παιδια κ απο εμενα!!!
αφου αποειδα με την μαμα μπαταρια, θελω να παρω κατι αλλο... εχω το gs 1200 adv.... ποια μου προτεινεται?? σασ ευχαριστω.... |
|
|||
|
|||
νικο καλησπερα θα ηθελα να παρω την μπαταρια για το rt1200.εαν ειναι δυνατον,πες μου τι πρεπει να κανω.ευχαριστω.
|
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |