|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μπράβο Ακη. Ευχαριστούμε και καλή Ανάσταση...
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απάντηση: MΠΟΤΑΚΙΑ εν όψει ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!
Ευχαριστουμε Ακη, Καλη Ανασταση.
|
|
|||
|
|||
Καλη ανασταση με υγεια και προσοχη για ολους μας
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστούμε Άκη για τις προσπάθειες,
να είμαστε όλοι καλά να τα λιώσουμε ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Είμαστε απο τους ελάχιστους έστω και σαν forum σε αυτή την χώρα που δουλεύει σωστά. ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΕΚΤΟΣ. |
|
|||
|
|||
Με όλο το σεβασμό και αναγνωρίζοντας την δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται πολλα απο τα παιδιά του φόρουμ λόγω της κρίσης θα ήθελε να κάνω μια πρόταση.
Εφόσον όλοι δώσαμε 25€ για τα μποτάκια και είχαμε συμφωνήσει για αυτο το πόσο αλλά μετά απο τις ενέργειες του Άκη αυτό το ποσό έπεσε στα 21€ θα πρότεινα να μην πάρουμε τα 4€ τα ρέστα αλλά να τα διαθέσουμε σε ένα καλο σκοπό, μια δωρεά μέσω του φόρουμ μας. Συνολικά θα μπορούσαμε να μαζέψουμε 67*4=268€ ποσό που δεν είναι μεγάλο αλλά σίγουρα στις δύσκολες αυτές μέρες κάποιον/ους θα έκαναν χαρούμενους. Φυσικά οποίος θέλει ζητάει να του επιστραφούν τα ρέστα γιατί οκ δεν είναι και λίγα. Επίσης μπορούμε να τα διαθέσουμε στο ήδη αποταμιευτικό του φόρουμ και πάλι να διατεθούν για ένα καλο σκοπό. Δεν ξέρω πως το βλέπετε... Ίσως να είναι και χαζό αλλά έτσι μου ήρθε και το είπα. Κάθε γνώμη και άποψη δεκτή. Φιλικά, Θοδωρής |
|
|||
|
|||
Εγώ είμαι μέσα Θοδωρή.
Το ποσό δεν είναι μικρό. Άλλωστε η κίνηση μετράει. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
και εγω ειμαι μεσα....
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακια σημερα φορεσα τα μποτακια που περιμενετε .
Ειναι εξαιρετικα με τελεια αισθηση . (και στο περπατημα) Καλοφορετα , καλοταξιδα , Καλο ταξιδι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι, δεν είναι Έλληνας, και όχι, δεν είναι αριστερός !!! | MARK | Ελλάδα | 24 | 07-03-2012 16:54 |
Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 04:23 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 02:08 |
Ψάρακας εν όψει (Καινούργιο μέλος) | aalleexx | Καλώς ήλθατε | 16 | 08-04-2010 23:11 |