|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαδάκια;
Κοίταξε, οι τιμές λίγο διαφέρουν.
Πέραν τούτου θα προτιμούσα αυτοκινητάδικο λάδι, σε μια μηχανή που δεν έχει υγρό πολύδισκο συμπλέκτη. Παρόλα αυτά, περιέργως, ακόμα και η amsoil δίνει για το GS συγκεκριμένα, λάδι μοτό. Κατι θα ξέρουν.... Αυτός στο Περιστέρι έχει κι αυτά που δίνουν για μοτο. Αν θες αύριο σου λέω ακριβώς διεύθυνση και τηλ. |
|
|||
|
|||
Ποιό λάδι προτείνει η Amsoil για GS?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
AMSOIL 10W-40 Advanced Synthetic Motorcycle Oil 12,5€/ λίτρο σε λίνκ που έβαλα πιο πάνω. Δεν έχω ψάξει ενδελεχώς, αλλά τη θεωρώ καλή τιμή για full synthetic λαδάκι εξ Αμερικής Last edited by forester; 01-11-2013 at 23:48. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν, Ματθαίος Ηλιάκης Σοφοκλή Βενιζέλου και Μαυρομιχάλη 2, τηλ 210 5754717, πλησίον σταθμού μετρό Αγ. Αντωνίου στο Περιστέρι. Αυτός για Motul , Castrol , με τιμή 10,5 ανά λίτρο στο ημισυνθετικό που προτείνει και η BMW. Επί της Σοφοκλή Βενιζέλου, στο Νο 37 υπάρχει το Μοτο Maneas.(Καλωσήλθατε στο Moto-Maneas.gr) Είναι ο μάστορας που εμπιστεύομαι εγώ, ο Staga και τον ξέρει κι ο PeterV. Αυτός έχει τα Liqui Moly που έχω στο λινκ πιο πάνω στα 11€ το λίτρο. Τα παίρνεις και φεύγεις, ή με 8€ επιπλέον σου κάνει και αλλαγή επί τόπου. |
|
|||
|
|||
Kι εγώ επειδή τα κάνω σε λιγότερο από 8μηνο, δεν πρόκειται να αλλάξω ξανά στις 5000χλμ λάδια. Απλά θα προσέχω τη στάθμη |
|
|||
|
|||
Ειναι η δεύτερη φορά που το κάνω ,και εφ εξεις θα Τ αλλάζω κάθε 10000χλμ ,και στην Δανία που κάναμε service και στην Φιλανδια απορησαν που αλλάζουμε κάθε 5000 χλμ ,δεν ξέρω όμως τι πεζει με τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού? στην Ελλάδα ,
|
|
|