|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Καλα στριψιματα τωρα φιλε!! κι εμενα που δεν μου εχει σκασει το σκεφτομαι για ελατηρια και ενα service!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
μετα τα παραπανω...κ τις σημερινες δηλωσεις του Σοιμπλε...
εχω αρχισει κ πιστευω οτι ειναι πολυ κωλοπαιδα οι Γερμανοι! για την λυση Ρεκ! Last edited by giamil; 11-04-2013 at 21:35. |
|
|||
|
|||
Έχω 82.000 χλμ με τη μανίσια WP. Είπα να μην περιμένω να μπω στο club και έχω παραγγείλει ελατηρια hyper pro σε μαύρο χρωμα και οδεύω προς επισκευή στο γνωστό μαγαζι...
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο που θα κανεις εσυ, λεγεται service αναρτησεων. Περιοδικη συντηρηση στα Ελληνικα! |
|
|||
|
|||
Λοιπόν...σήμερα παρέλαβα την Sylvia...με επισκευασμένες αναρτήσεις μπρος-πίσω και κόστος 80€ και 150 € (σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η αντικατάσταση του άξονα).
Αντικατάσταση ελατηριών μπρος-πίσω με κόστος 240 € της εταιρείας hyper pro Το βάλε βγάλε έγινε στον κο Παναγιωτόπουλο με κόστος 50€ Γενικό σύνολο :520€ Πρώτες εντυπώσεις,εάν και ειναι πολύ πολύ νωρίς,πιο σκληρή και πιο ψηλή...περισσότερα από Δευτέρα αφού λέω να κάνω καμία βολτουλα το ΣΚ. |
|
|||
|
|||
Με το καλό Γιώργο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλες βολτες! |
|
|||
|
|||
Μεγειες μεγειες φιλτατε Ζορζ μετα της Sylvias!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 10:31 |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 15:17 |
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 12:23 |
Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 23:36 |
Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 22:52 |