|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαδάκια;
Απόσπασμα:
Νότη μου, ήμαρτον με αυτές τις "θερμοκρασίες" στην Ελλάδα!!! Στην Αφρική δηλαδή, αλλάζουν κάθε 2000χλμ????? Στη Φλόριντα των ΗΠΑ? Στο Τέξας? Στη νότια Ισπανία? Και μην πούμε για "μποτιλιαρίσματα".... Ιταλικές και Γαλλικές μεγαλουπόλεις έχουν χειρότερα! Οι δικοί μας που πήγαν Τυνησία κλπ άλλαζαν κάθε χίλια? Άλλο σε χρήση με αυξημένη σκόνη, χώμα κλπ. Με τη χρήση που κάνουμε, καλά κάνουν κι απορούν πανευρωπαϊκά για τις αλλαγές κάθε 5000χλμ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το ξέρω.
Το έχουμε αντιμετωπίσει όλοι (ως απάντηση). Εμείς πρέπει να το αλλάξουμε. Να ακολουθήσουν και όχι να ακολουθούμε πλέον! |
|
|||
|
|||
Πάνω στην κουβέντα που κάνετε, πραγματικά δεν νομίζω ότι έχει διαφορά αν η θερμοκρασία αέρα είναι 40 ή 30 ή 20 βαθμοί. Από τη στιγμή που βρίσκεσαι σε αστικό περιβάλλον ο κινητήρας θα ανεβάσει θερμοκρασία. Αν κινείσαι σε αυτοκινητόδρομο αντίστοιχα η θερμοκρασία του κινητήρα θα είναι χαμηλότερη.
Το αυτοκίνητο μου μέχρι που έμεινε έγκυος η γυναίκα μου έγραφε χλμ μόνο σε κάποια ταξίδια. Τώρα που κινείται σχεδόν αποκλειστικά στην πόλη, στον ίδιο αριθμό χλμ που έγινε η αλλαγή, τα λάδια είναι η μέρα με τη νύχτα. Νομίζω ότι από αυτό και μόνο εξαρτάται το πόσο συχνά πρέπει να γίνεται η αλλαγή. Αλλο τα ξεκούραστα χλμ κι άλλο η πρώτη- δευτέρα.... |
|
|||
|
|||
Την στάθμη παρατηρώ κι εγώ και βλέπω το λαδάκι πεντακάθαρο, έτοιμο για το τηγάνι, λυπάμαι να το αλλάξω.
|
|
|||
|
|||
Αλλαξτε βρε τσιγγουνηδες τα λαδακια.....
Αυτα ειναι που θα κανουν τον boxer, να ακουγεται φρεσκος, μετα απο 150000 χλμ |
|
|||
|
|||
Άλλο το αυτοκίνητο που έχει το ίδιο λαδι και στο σασμαν και άλλο ο boxer
Ωστόσο νομίζω ´οτι έχει δίκιο ο Gsmaniac Τόσα χρηματα ξοδεύουμε για τη μηχανή. Τα 40 ευρω για 4 λιτρα λαδάκι σκεφτομαστε? Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μήπως βάζεις Motul??? |
|
|||
|
|||