|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα παιδιά τελικά οι φούσκες Ball Joint, είναι έτυμες πολύ ποιο γρήγορα από ότι τις περίμενα, έχουμε για να φάνε και οι κότες όποιος θέλει μπορεί να πάρει ! ! !
10€ Η ΦΟΥΣΚΑ Μόνο για το GSForum Όποιος θέλει φούσκα και είναι από επαρχεία θα μου στείλει ΠΜ με τα παρακάτω στοιχεία για να την στείλω με courier ή ταχυδρομικός με απλό ταχυδρομείο (0,80€ ανα φούσκα) για ποιο οικονομικά.Όποιος είναι από Αθήνα θα μου στείλει ΠΜ με το ονοματεπώνυμο του και το nickname του για να παραλαμβάνει από τον καφέ της Τετάρτης. Nickname: eytyxios Ονοματεπώνυμο: Γοναλάκης Ευτύχιος Ποσότητα (φούσκες): 2 Διεύθυνση: Φιλοκτήτου 9-11 Περιοχή: Βύρωνας Πόλη: Αθήνα Τ.Κ.: 16232 Τηλέφωνο: 6945692697 Ποσό κατάθεσης: 10,00 € (ανά φούσκα) ALPHABANK: Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Γοναλάκης Ευτύχιος Αριθμός λογαριασμού: 119002101225140 ΙΒΑΝ: GR52 0140 1190 1190 0210 1225 140 *τον IBAN τον βάζετε χωρίς κενά Θα μου στέλνεται με e-mail η με ΠΜ την απόδειξη από την κατάθεση στην τράπεζα και εγώ άμεσα θα προβαίνω στην αποστολή της φούσκας. τηλέφωνο: 6945 692 697 e-mail: egonalakis@yahoo.gr Η αποστολή θα γίνεται με COURIER ή ταχυδρομικός με απλό ταχυδρομείο (0,80€ ανα φούσκα) για ποιο οικονομικά. Last edited by eytyxios; 27-11-2011 at 03:22. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Ευτύχη, σε παρακαλώ κράτησε 2 για μένα. Αυριο σου στέλνω τις λεπτομέρεις μαζί με την κατάθεση σε τράπεζα. Ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
ΟΚ 2 φούσκες δικές σου ! ! !
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Ευτύχη, σε παρακαλώ κράτησε 1 για μένα.
ειμαι αθηνα θα σε παρω τηλ. να κανονισουμε για την παραλαβη ευχαρηστω Χρηστος |
|
|||
|
|||
παρέλαβα το υλικό! ευχαριστώ τον Eυτύχη για το τρέξιμο και το GSForum για την φιλοξενία των καλών και έξυπνων προσφορών.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά ! ! ! |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα....chiki-chiki-1 και spkour-1.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα στην παρέα.
Ελπίζω να έμεινες ευχαριστημένος ! ! !. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |