|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: MΠΟΤΑΚΙΑ εν όψει ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!
Και γώ μέσα
|
|
|||
|
|||
και επειδη δεν πηρα πρεφα για την ομαδικη...πληρωσα την κανονικη τιμη...αυτα παθαινεις αν δεν παρακολουθεις τις εξεληξεις... 34ευρω αντι των 21ευρω που δωσατε εσεις...!!! Κριμα... αλλα καλα να ειμαστε ακομα και ετσι η τιμη ειναι σουπερ...αν σκεφτει καποιος ποσο θα κοστιζανε στην Ελλαδα...τα αντιστοιχα... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ GS FORUM |
|
|||
|
|||
μαγκες τα 8 ευρω που αντιστοιχουν σε μενα που ειμαι απο επαρχια...βγαινουν τα μεταφορικα μ για να τα στειλει ενας φιλος μ στην καλαματα...γιατι απο 2 ζευγαρια ειναι 8 ευρω που εχω παραγγειλη για να κανω δωρο στον αδερφο μ.....οποιανου του περισσευρουν να τα δωση....παντως πολυ καλη η κινηση και η διαπραγματευση απο τον φιλο και ενα μεγαλο ευχαριστω!! οσο για τα παππουτσια θα εποικοινωση ο θανασης για να παραλαβει κ να μ τα στειλει
|
|
|||
|
|||
Τα πατουμενα σας εχουν αφιχθει ολα.Οι Αθηναιοι μπορουν να ερθουν στο καταστημα μου [εμπορια αυτοκινητων-ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ] να τα παραλαβουν,καθε μερα απο 09.00 το πρωι μεχρι 14.30 μεσημερι και απο 17.30 απογευμα μεχρι 20.30 βραδυ.Η διευθυνση ειναι Λεωφορος Τατοιου 130 Νεα Ερυθραια.Το κουνητο μου ειναι 6944685368.Με την παραλαβη εισπρατετε και τα ρεστα σας.Οι εκτος Αθηνων ας επικοινωνησουν μαζι μου,για να συννενοηθουμε τον τροπο αποστολης.Καλοφορετα σε ολους.... Η επομενη ομαδικη που θα οργανωσω,θα ειναι μαγκουρες για το Αγιο Ορος....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ηθελα κ εγω ενα ετσι κ αλλιως -γιατι στο Ορος κ να θελω....δεν! Νεξτ ταϊμ! |
|
|||
|
|||
Για να βρούμε το κατάστημα στη τατοιου τι γράφει η ταμπέλα σου "Υποδήματα ........" ;;;
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Και εγώωωωωωω
|
|
|||
|
|||
Παρέλαβα τα πρώτα.Ευχαριστούμε πολύ τον νονό Άκη για όλα
|
|
|||
|
|||
Πάρε και μιά λαμπάδα και από εμένα... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι, δεν είναι Έλληνας, και όχι, δεν είναι αριστερός !!! | MARK | Ελλάδα | 24 | 07-03-2012 16:54 |
Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 04:23 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 02:08 |
Ψάρακας εν όψει (Καινούργιο μέλος) | aalleexx | Καλώς ήλθατε | 16 | 08-04-2010 23:11 |