|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ..... τηλεφώνησέ του για ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ...
|
|||
|
|||
Θα ήθελα να συγχαρώ από το βήμα αυτό gs forum, όσο και τον Κύριο Περιστερά και το προσωπικό του, για την άψογη εξυπηρέτηση σε εμένα όσο και στην μπουμπού μου.:sm4:
Λεοντόκαρδε thanks Νίκο Περιστερά thanks again |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Νίκο, θέλω να βάλω λάστιχα στο Tiger που έχω. Το GS τον βγάζει και αυτόν τον χειμώνα. Σου έστειλα pm.
Eυχαριστω πολυ που μας φροντίζεις. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε .... σε περιμένει να το συζητήσετε ....
|
|||
|
|||
Νικο καλησπερα..εστειλα πμ..συγχαρητηρια για την κινηση...
|
|
|||
|
|||
τα καινουρια παπα μπηκαν...
νικο (λεοντοκαρδος) σ ευχαριστω πολυ νικο (περιστερας) και προσωπικο ειστε οι καλυτεροι!!! |
|
||||
|
||||
Ο έμπορος ενημερώθηκε .... πήγαινε από κοντά για να τον "συζητήσεις" ....
|
|||
|
|||
Ευχαριστω νικο....θα ενημερωσω οταν τα βαλω...
|
|
|||
|
|||
Ακόμα ένας ευχαριστημένος πελάτης ....
Τα παιδιά είναι πολύ πρόθυμα να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία είχα. Μπράβο!!! |
|
|||
|
|||
είμαι για αλλαγή ελαστικών αλλά στή προσφορά του εμπόρου δεν βλέπω τις διαστάσεις που με ενδιαφέρουν....τί μπορώ να κάνω για να έχω την έκπτωση ?
έχω F650GS του 2005 και ζητάω 100/90-19 εμπρός 130/80-17 πίσω εκ των προτερων ευχαριστω για την απάντηση και συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες σας. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |