|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σχεδιάζοντας το όνειρο
Αύριο τι έχει το πρόγραμμα;
Στάλθηκε από το Τακα Τοπ 4... |
|
|||
|
|||
Κερνάω μπυριτσα στο Μόναχο εάν το πλάνο σας είναι να περάσετε από εδώ....
Στάλθηκε από το Τακα Τοπ 4... |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστώ και εγώ τον Γιώργο και όλα τα παιδιά που εργάζονται στο μαγαζί του, όπου παρεπιπτόντως τα περισσότερα είναι από Θεσσαλονίκη.Επίσης να σας πω, να μην φαντάζεστε Ελληνικό εστιατόριο της δεκαετίας 1960. Είναι εξαιρετικό , σε μία καταπληκτική πόλη, που λόγω καταγωγής Μέρκελ μάλλον, έχει αναίβει σε τουρισμό πολυτελείας και απαιτήσεων ανάλογων. Άρα η επιτυχία του Γιώργου εκεί, έχει ιδιαίτερη σημασία. Μπράβο Γιώργο και καλή επιτυχία στα μελλοντικά σου σχέδια που κάποια στιγμή θα τα μάθουν και οι φίλοι μας στο Forum. ImageUploadedByTapatalk1375048582.778804.jpg
|
|
|||
|
|||
Φίλε Κώστα σ ευχαριστούμε ,θα ήταν όμορφο,αλλά έχουμε χαραξη άλλη πορεία ,κάπου όμως θα την πιούμε γιατί την χρωστας
|
|
|||
|
|||
Να ευχαριστήσω και εγω με την σειρά μου τα παιδια που με την επίσκεψη τους μας χάρισαν , έστω και για λίγο , το άρωμα της πατρίδας μας εδω, θα χαρω πολυ να τους ξανα δώ..... Δυστυχώς λόγο φόρτο εργασίας δεν μπορούσα να ακολουθήσω , έστω και τα είκοσι χιλιόμετρα που συν ταξίδεψα μαζι σας , που μου δώσατε την θέση του αρχηγού , ήταν για μένα αρκετά. γύρισα στην βάση μου και ευτυχώς πρόλαβα να κάνω ένα ντους διότι οι τουρίστες πειναγανε.
Θα τα ξανα πούμε σύντομα , το μόνο σίγουρο. Χάρηκα που σας είδα, καλα ταξίδια να έχετε και πάντα επιτυχίες , και πάνω απ´ όλα υγεία Είμαι εδω για οποίο μέλος του Forum θέλει να γνωρίσει την περιοχή που ζω... αλλα όχι μόνο για μια μέρα, τουλάχιστον για τρεις μα τέσσερις ημέρες, έχει ενδιαφέρον.... Να περνάτε καλα όλοι .... |
|
|||
|
|||
Ενα μεγαλο μπραβο στο φιλο και συμφορουμητη Γιωργο Serifis - Pap για την φιλοξενια στα φιλαρακια μας τα ταξιδιαρικα!! Ελληνας στο εξωτερικο ισον δυο φορες Ελληνας!!
Χαρηκα απο δω Χαλκιδα το θεμα αυτο , Χαιρε Γιωργο Σεριφι τα υπολοιπα παλικαρια τα περιμενουμε να γυρισουν , μεχρι τοτε καους δρομους και ομορφα χιλιομετρα!! |
|
|||
|
|||
Βερολίνο μια όμορφη πόλη ImageUploadedByTapatalk1375128820.337658.jpgImageUploadedByTapatalk1375128841.073109.jpgImageUploadedByTapatalk1375128857.569907.jpg
Καλο βράδυ σε ολους ,αύριο έχει Δρεσδη- Πράγα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να είσαι καλά και να διαπρέπης εκεί στα ξένα |
|
|||
|
|||