|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
ΑΝ υπάρχει νέα ομαδική αγορά, είμαι μέσα.
|
|
|||
|
|||
γεια σασ κ παλι!!!
επειδι εχω μεινει απο μπαταρια, δεν μπορω να περιμενω για ομαδικη αγορα. αν μπορουσε καποιος φιλος να με πει που να παω να παρω ή να την παραγγειλω, θα το εκτιμουσα... ελπιζω να μην ειναι ολοι ακομα διακοπες κ να μου απαντησει καποιος μηχανοβιος!!! |
|
|||
|
|||
για k1300 gt ποια προτεινετε?
αν παιξει ομαδικη σε καλη τιμη που να μην αργησει ομως ειμαι μεσα. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
μετά από ένα χρόνο που είσαι εξαφανισμένος απ' το φόρουμ, μπαίνεις φουριόζος, ζητώντας απεγνωσμένα μπαταρία ... Περιμένοντας μάλιστα απάντηση από "κάποιον" μηχανόβιο ... Πήγαινε στην αρχή του νήματος, διάβασε την διαδικασία κ αν συμφωνείς, προχωράς σε κατάθεση της αξίας της. Μην ξεχάσεις στην παραγγελία σου, να γράψεις τον τύπο ODYSSEY που θα χρειαστείς .... .
|
|||
|
|||
ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!
εριξα μια ματια απο την αρχη του τοπικ, αλλα επειδη δεν εχω ιδεα απο αυτα τα πραγματα, αν μπορουσατε να μου πειτε που να απευθυνθω για να ρωτησω, θα το εκτιμουσα... οπως ειπα εχω το gs1200 adv... ξερει φιλος να μου πει οτι πρεπει να παρω την ταδε μπαταρια ή πρεπει να ρωτησω σε καποιο μαγαζι?? κ παλι χιλια θενξ!!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Χρειάζεσαι την pc 535
|
|||
|
|||
χιλια thanx!!!!
με σωσατε as always!!! κ θα προσπαθω να μπαινω πιο συχνα στην παρεα μας, απλα λογω δουλειας τρεχω σαν τον π@υστη!!!! μια last ερωτηση: υπαρχει καποιο μαγαζι που να το εχει καποιος φιλος / γνωστος ή απο οπου να 'ναι?? |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
... όχι ... μόνο με παραγγελία ...
|
|||
|
|||
Mολις μιλησα με τον αδελφο μου Νικολα, και μου μετρησε την μπαταρια........ 12.3 volt , και μετα την εκκινηση, κατα την λειτουργια 14,3 volt !!!
Τοσους μηνες "σχετικης" ακινησιας (ελαχιστες και συντομες βολτες, λογο φορτου εργασιας απο πλευρας του αδελφου μου) εφεραν το αποτελεσμα. Αυτη την στιγμη την εβαλε στην φορτιση, και θα παραμεινει σε αυτην μεχρι την αλλη εβδομαδα που θα επιστρεψει παλι Αθηνα. Eγω θα γυρισω Ελλαδα, σε αρκετες εβδομαδες απο σημερα ... Οσο εχει ζεστο καιρο θα την βγαλει η μηχανη με αυτην την μπαταρια. Μα τον χειμωνα σιγουρα θα της βαλω επανω καινουργια. Οποτε....... θα ξαναποσταρω οταν ερθει ο καιρος !!! Υ.Γ Ηταν ενα ενημερωτικο μνμ απο τον Boxer !!! |
|
|||
|
|||
σασ ευχαριστω για την πολιτιμοτατη βοιθεια!!! με σωσατε οπως παντα!!! |
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |