|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χρειαζόμαστε αιμοπεταλια στο Παίδων Αγία Σοφία
και αύριο Παρασκευή τα ραντεβού είναι οκιουπέ by "φίλοι του Κωνσταντίνου".....
|
|
|||
|
|||
Αντε βρε Κωνσταντινε και τον ''εφαγες'' τον ''δι@βολο''!!!
Να γινεις δυνατος και να μπορεσεις να βοηθησεις το καινουργιο Φιλαρακι σου (και γειτονοπουλο σου) μολις 2,5 χρονων που απο χθες ειναι ΕΚΕΙ... Λογικα θα πρεπει να σου περισσεψουν αρκετες φιαλες για τους παλιους ΚΑΙ νεους Φιλους ΕΚΕΙ! Αλλα -θα μου πεις - ''ποτε δεν θα ειναι αρκετες''... Καλη Δυναμη σε ολους (μας) ΕΚΕΙ! ..................... |
|
|||
|
|||
Ο ASOTOSIOS ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ
Ευγένιε (όνομα και πράγμα μου είπε η Ειρήνη η ξαδέλφη μου) χάρηκε για την γνωριμία και για τα αιμοπετάλία σου. Εγραψες και συ ιστορία. Σορυ που σε καθηστέρησαν και καθηστέρησες στη δουλειά σου. Ευχαριστούμε 1* αιμοπετάλια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ημουν τυχερος και γνωρισα και την μαμα (Ειρήνη) και τον Κωσταντινο...!!! αξιαγαπητοι και οι δυο...και παλικαρια και οι δυο...να ειναι καλα και μακαρι να τους ξαναδω κατω απο καλυτερες συνθηκες/περιστασεις...!!! απο οτι μου ειπε ο Κωσταντινος θα το νικησει το μικροβιο ετσι το λεει ο Γιγαντας...!!! η μαμα Ειρηνη κανει τα δυνατα της και του δινει πουρε για να κολλαει στην λασπη το μικροβιο... ολα θα πανε καλα...το κεφαλι ψηλα...!!! χαρα μου να βοηθαω οσο πιο συχνα μπορω...!!! |
|
|||
|
|||
Για όποιον ενδιαφέρεται έχει ανοιχτά ραντεβού για την Τετάρτη 25 του μήνα. Εγώ έκλεισα για 11 πμ.
|
|
|||
|
|||
Παρών.....θα μιλήσουμε μέχρι το βράδυ και με τον φαρμακοτριφτη και το σιγουρευουμε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάμε πάλι τριολέ; |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
2+ Aπο εμένα και τη Γιώτα περαστικά Κωνσταντίνε
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 19:48 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 22:01 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |