|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίτα του 24/25/26/27 Μαρτίου στην
Ξυπνήσαμε! Ραντεβού στην πλατεία σε λίγο!
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακια ενας πυρετος θα μας κρατησει μακρια..
Καλα να περασετε.... |
|
|||
|
|||
Κάποιος ξέχασε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου στο Δεσποτικό (σκόπιμα χρώμα & μάρκα δε γράφω).
Αν τα ψάχνει το κινητό μου είναι στο προφίλ μου. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε όλη την Κρήτη για την φιλοξενία που μας πρόσφερε.Η διοργάνωση ήταν άψογη.Ευχαριστούμε όλους για τα δώρα που μας πρόσφεραν .Ευχαριστούμε τους ιδρυτές αυτής της παρέας για τις ωραίες στιγμές που μας προσφέρουν.Ελπίζουμε να μεγαλώσει και άλλο αυτή η όμορφη παρέα και να είμαστε πάντα υγιείς.
|
|
|||
|
|||
Μια γιαγιά με τα εγγόνια της
|
|
|||
|
|||
Περάσαμε υπέροχα!!! Τόσο η εκδρομή του σαββάτου, όσο και η σημερινή μέρα ήταν απίστευτες.Ελπίζω σύντομα να ξαναβρεθούμε....
Τις φωτογραφίες θα τις ανεβάσετε στο forum? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν σε νέο θέμα μέσα στις επόμενες μέρες, να πάρουμε μια ανάσα, να κοιμηθούμε απόψε (που το έχουμε ανάγκη ) και θα τις ανεβάσουμε. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας για την υπέροχη παρέα που κάναμε και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά! |
|
|||
|
|||
ΟΚ!! Καλή ξεκούραση........
|
|
|||
|
|||
slane φτάσαμε Ρέθυμνο.Τώρα έχει καναπέ, dvd και ξεκούραση γιατί αύριο έχει εργασία!
|
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχουν λόγια που θα μπορούσαν να περιγράψουν αυτό το τετραήμερο. Όλοι σας μας κάνατε να αισθανθούμε παιδιά και πρώτος από όλους εγώ . Επιβεβαιώθηκε ότι τελικά δεν γίνεται να ξεπεράσω το 29 έτος της ηλικίας μου Το κέφι και η διασκέδαση περίσσεψαν. Πάνω από όλα όμως για μένα και την Αγάπη μου είναι η φιλία που δημιουργήθηκε με όλους εσάς . Αισθανθήκαμε σαν να σας γνωρίζαμε χρόνια. Να είμαστε όλοι μας καλά και να σμίγουμε πάντα σε χαρές . Θα έχουμε πολλές μέρες να ανεβάζουμε φωτογραφίες και να επιβεβαιώνουμε και με εικόνες αυτές τις όμορφες στιγμές |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum κόβει την πίτα του και στη Βόρεια Ελλάδα στις 5-6-7/3/2011 | Sakis | "Το ... κοπή τη πίττα" | 415 | 14-03-2011 18:07 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |