|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
παιζει ακομα η ομαδικη ;;;;
|
|
|||
|
|||
τελικα την πηρα μονος κ θα πρεπει λογικα να την πλιρωσα περισοοτερα απο οτι με ομαδικι παραγγελια, αλλα οπως ειπα δεν μπορουσα να περιμενω γιατι ειχε γ@μιθει η πριν μπαταρια κ ηθελα να μετακινηθω με τη gs.
ποσο θα πιγαινε η ομαδικι?? για να ξερω ποσα παραπανω πλιρωσα... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Έτσι ή αλλιώς μεγειά σου και καλά χιλιόμετρα ... (145€ παραδοτέα στο σπίτι σου την επομένη) ...
|
|||
|
|||
Παιδιά μια ερώτηση. Η odyssey θέλει καμιά αλλαγή στους πόλους για να την βάλεις σε 1150?
|
|
|||
|
|||
Νίκο εμείνα από μπαταρία θα χρειασθώ κι εγώ μία PC 535.
Σου εχώ στειλει pm. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Μια odyssey pc 535 και για μενα παρακαλω...
Υπαρχει ακομα η προσφορα εε Νικολα??Σου στελνω p.m ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
|||
|
|||
Μολις παρελαβα την μπαταρια...Ενα μεγαλο ευχαριστω στον ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ που μολις του εστιλα pm αμεσως μου απαντησε λεγοντας μου πως ο προμηθευτης ενημερωθηκε.........
Νικολα ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Παιδιά Καλησπέρα
Μετά από 4 χρόνια έμεινα από μπαταρία. Ισχύει η προσφορά ακόμη και αν ναι πως και από που μπορώ να προμηθευτώ μιά μπαταρία ODS (BMW 1200 GS) και ποιόν τύπο; Ευχαριστώ LEVADOS |
|
|||
|
|||
Νικολα καλησπερα!Σου στελνω πμ ο λογος γνωστος.....θα χρειαστω μια PC 535
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα
Να ρωτήσω και εγώ αν παίζει κάποιο μοντέλο και σε μένα, f800 ? Και κόστος είμαι Γιάννενα ..... |
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |