|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάσχα στο Σεράγεβο.... The reunion
Πισω και μεις με γεματες μπαταριες για να αντεξουμε αλλες 10 μερουλες μεχρι το real thing!
Πολυ ωραια βολτα (και με λιγο off road για μενα) με πολυ ωραια παρεα! |
|
|||
|
|||
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ Στείλε μου pm για να κανονίσουμε πότε θα τα έχω. Πιστεύω ότι στην Όαση θα βρεθούμε..... |
|
|||
|
|||
Γυρίσαμε και εμείς στο Άργος, 570,8 χλμ για μας,
ένα οδοιπορικό αλα Σεράγιεβο.... Όλος ο καλός ο κόσμος του φόρουμ, πολλοί νέοι φίλοι... Ένα "κακό" κορίτσι με έκανε κ ίδρωσα στα στροφιλίκια προς Αγ Άννα Η διαδρομή άγνωστη για εμένα στο Α' σκέλος, περάσαμε από μερικά φυσικά τοπία πολύ όμορφα. Επίσης όρισμένα τμήματα της διαδρομής κανονική πίστα.... Επίσης να τονίσω την πολύ καλή ποιότητα της Ταβέρνας που φάγαμε. Είδα τον Στράτο να οδηγεί μετά από καιρό και χάρηκα... Τεό να έχεις συχνά τέτοιες ιδέες... Να ευχηθώ στα επόμενα και γρήγορα Last edited by siraxanz; 01-04-2012 at 22:58. |
|
|||
|
|||
Αχ βρε Χάρη, όπως σου είπα, όταν είδα ότι θα κάνατε τόσο δρόμο από το Άργος, ε, είπα, δεν πρέπει να το χάσω Ειλικρινά μέχρι χθες βράδυ, ήμουν με το ένα πόδι να μην έρθω, βαριόμουν το γυρισμό μόνος από εθνική, τα έλεγα στο τηλέφωνο στον Dent, και ειλικρινά ήσουν ένας από τους κυρίως λόγους που τελικά ήρθα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ηταν 30 χιλ. μπροστα σου........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μπα μπα αρχίσαμε την φαγωμάρα....????
|
|
|||
|
|||
Τι θα γίνει ; αφήστε τις αβροφροσύνες και ανεβάστε καμία φωτό του ΤΕΟ71 με το νέο μπουφανάκι.
Last edited by frits; 01-04-2012 at 23:07. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι ρε παιδιά.........άντε μας έχει φάει η αγωνία |
|
|||
|
|||
Teo71 say: Κόψε φάτσα
|
|
|||
|
|||
Σταύρο βγάλε συμπέρασμα....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Matala Reunion Festival 2011 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 09-06-2011 17:45 |