|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νώντα, καλό "ταξίδι" ...
Από εχθές που έλαβα το mail του φόρουμ, έχω μπει άπειρες φορές στο thread και έχω ξεκινήσει να γράφω.
Αλλά άλλες τόσες φορές, έχω σταματήσει. Σκέφτομαι οτι πρέπει να γράψω κάτι για τον άδικο χαμό του παλικαριού. Να γράψω κάτι για την χαροκαμένη μάνα του. Να γράψω κάτι για την άτυχη νιόπαντρη. Να γράψω κάτι για όλους εμάς που μένουμε για να το θυμόμαστε. Να γράψω κάτι για τα ταξιδιωτικά του κατορθώματα. Να γράψω κάτι για τους ασυνήδειτους οδηγούς κουτιών. Αλλά αντί για όλα τα παραπάνω, θα γράψω μόνο τρείς λέξεις: ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κουράγιο στην γυναίκα του και στην μάνα του.
|
|
|||
|
|||
το πρώτο 24ωρο αντοχής του φόρουμ bmwbikers μετά από ομόφωνη απόφαση της Ομάδας Διαχείρισης του φόρουμ bmwbikers αφιερώνεται προς τιμήν του αδικοχαμένου Επαμεινώνδα Παπαρούσση [nontas]
Moto Forum - 1. 24ωρο bmwbikers - GR2GR Υ. Γ. την άνω ανακοίνωση μου, τότε απλή, που αφορούσε στην διοργάνωση του πρώτου "24ωρου αντοχής" έκανα πριν το ταξίδι μου στην Σκωτία, αλλά η Ομάδα Διαχείρισης εδώ του φόρουμ "κατέβασε" το ποστ μου, για λόγους ....... που δεν είναι της παρούσης και δεν θέλω να χαλάω το παρόν νήμα, που είναι για τον φίλο Νώντα θεωρώ όμως αναγκαίο να ανακοινώσω την αφιέρωση του πρώτου έτους προς τιμήν του φίλου μας δηλώσεις συμμετοχής με απλό mail στο 24oro@bmwbikers.gr Last edited by Doc; 23-08-2011 at 17:31. |
|
|||
|
|||
καλο ταξιδι.....
|
|
|||
|
|||
Φίλος dok.Σεβάσου πρώτα το γεγονός και έπειτα το νήμα.
|
|
|||
|
|||
Αδερφέ Νώντα. Καλούς δρόμους στις λεοφώρους του παραδείσου.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι Νώντα.
|
|
|||
|
|||
Μόλις το είδα.Τα θερμά μου συλλυπητήρια .
Καλό σου ταξίδι φίλε. |
Tags |
νοντας, νοντασ, νωντασ, νώντας, nodas, nondas, nontas |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρωτώντας πάς στη πόλη | rosebud | Καλώς ήλθατε | 24 | 24-11-2010 12:49 |
Απ' την Τορώνη στην Κορώνη | nikos-x | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 28-08-2010 21:14 |
τυφώνας Κατερίνα | gandreas | Τι μας έτυχε | 13 | 24-07-2010 10:18 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 20-11-2009 00:44 |
Ψευδώνυμα-επίθετα ξένων διασήμων | Alext | Διάφορα | 1 | 05-09-2009 11:25 |