|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Απόσπασμα:
O έμπορος ενημερώθηκε ..... τηλεφώνησέ του για ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ...
|
|||
|
|||
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές απο τον κ. Περιστερά.
Νίκο σε ευχαριστούμε |
|
|||
|
|||
Νικο κανονισε με σε παρακαλω για λαστιχα. Εχεισ πμ!
|
|
||||
|
||||
Είσαι έτοιμος ..... τηλεφώνησε για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
Είμαι και εγώ έτοιμος για την αλλαγή παπουτσιών στην μπέμπα.Μetzeler ΕΧΡ.
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα προς Paco τι φορουσες ποιο πριν ;Εχουν γρηρορη κορωνα ;Εντυπωσεις αν ειναι ευκολο γιατι σκεφτομαι να αλλαξω και εγω αλλα δεν εχω αποφασησει τι να βαλω.Τιμή;Εχω 1200gs
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είσαι έτοιμος ..... τηλεφώνησε για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
μηπως γνωριζουμε τιμη για τα dunlop TR91.Eυχαριστω
|
|
|||
|
|||
Καλή η εμπειρία μου με τον "Περιστεράς".
Άλλαξα τα λάστιχα στο RT και στο Beverly, και πρόκειται να το κάνω και για το αυτοκίνητο. Πολύ καλές οι τιμές, γρήγορη εξυπηρέτηση και πολύ καλή η εμπειρία. Ευχαριστώ πολύ για την οργάνωση και αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε μέσω του φόρουμ μας. |
|
|||
|
|||
προς vasilisGSxι δεν εχουν αποτομη κορωνα,καλο κρατημα ασφαλτινο "χαρακτηρα"..(προσωπικη αποψη παντα) ειναι μια πολυ καλη επιλογη..230 τιμη φορουμ 250 κανονικη..δοκιμασε τα.πριν ειχα πανω τελειως ασφαλτινα..michelin..ευχαριστημενος και απο αυτα..εχω δοκιμασει και τα εxp σε gs που εχουμε στη δουλεια..θεωρω πιο καλα (οσο μπορω να πω στα πρωτα 300χλμ) τα tr91 αν δεν πας τοσο χωμα.ελπιζω να βοηθησα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |