|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαδάκια;
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Παρεμπιπτόντος.....
Όσοι πλησιάζετε σε αλλαγή λαδιών, δοκιμάστε amsoil ή liqui moly, στο ιξώδες που προτιμάτε ή προτείνει το εργοστάσιο για σας. Έβαλα τα liqui την περασμένη εβδομάδα κι έπαθα πλάκα! Μόνο η ακράπα ακούγεται! Απορώ με τη βλακεία μου 2 χρόνια κι 8 αλλαγές, να επιμένω στα castrol της μαμάς.... Αφού το ήξερα ο γκιώνης , ότι τα λάδια που λέω είναι "αλλού".... Τέλος πάντων... Δεν ακούγεται καδένα, δεν ακούγονται βαλβίδες, τίποτα! Σα Honda δουλεύει ο boxer. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αισιοδοξο πολυ σε βλεπω!! Για πες κ τιμη για τα συγκεκριμενα! |
|
|||
|
|||
45 ευρω το 5λιτρο σε 10-60
Sent from my G505 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Liqui-Moly 10W-40 semi synthetic 11€/λίτρο στο moto-maneas στο Περιστερι. Η τιμή αφορά την αγορά. Η αλλαγή στο μαγαζί επιβαρύνεται κάτι ψιλά. Όπως το γράφω, το γκουγκλάρεις και βρίσκεις τηλ, διεύθυνση κλπ. όσο για την αισιοδοξία.... Σα Honda σου λέω Πολλά Honda στην κατοχή μου... Όψιμος BMWδακιας είμαι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Then i believe you!! |
|
|||
|
|||
Μα τι συγκίνηση είναι αυτή που μου προκαλεί
αυτό το θέμα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Που να είχε και απαιτήσεις ο boxer... Το λιπαντικό στο gs ειναι ένα θέμα που όσο θα το ψάχνεις τόσο θα μπερδεύεται χωρίς λόγο ! Όταν σου λέει ο κατασκευαστής ορυκτελαιο ή ημι συνθετικο και αλλαγή κάθε 10.000 ή ενα χρόνο δεν εξηγείται πιο απλά. Το λάδι αφού ενεργοποιηθεί με το πέρας του καιρού αλλοιώνεται και χάνει την ιδιότητα του (έτσι μας λένε δεν ξερω αν ισχύει ) το ίδιο προτείνουν κσι στα αυτοκίνητα ! Εγώ βάζω ημι motul 5100 15/50 και το αλλάζω 7-8000 τόσα κάνω το χρόνο αν δεν παίξει μεγάλο ταξίδι. Επειδή δεν τα καίει για κανένα λόγο δεν δοκιμάζω κάτι άλλο όσο καλό ή φθηνό ειναι και γιατί εμπιστεύομαι την εταιρία σε ολα της τα προϊόντα. Κανείς πολύ καλά τη δουλειά σου και με ενα 20/50. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|