|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010
το γραφει στο μανικι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
....μαρτυριάρηηηηηηηηη ..... .
|
|||
|
|||
Να πω και εγώ με τη σειρά μου, πως χάρηκα πολύ που ξαναβρέθηκα με φίλους σε άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση του φόρουμ μας, αλλά και που γνώρισα προσωπικά και άλλα μέλη!!!
Ένα μεγάλο μπράβο, τι μεγάλο δηλαδή, τεράστιο, πρέπει να μοιραστεί όχι μόνο στα παιδιά που έτρεξαν για να περάσουμε όμορφα το ΣΚ, αλλά και στα μέλη που μας στήριξαν και έδωσαν ένα βροντερό παρόν, αψηφώντας καιρό, χιλιόμετρα, εμπόδια κλπ Να ευχαριστήσω και εγώ το μέλος μας Βαγγέλη(DrFlight) για το δώρο που πρόσφερε για την κοπή της πίτας μας, καθώς και τον φίλο Κυριάκο(Moto Care Kυριάκος) για τη δική του προσφορά(δωρεάν αλλαγή λαδιών)!!! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια, το μέλος μας(μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομά του αλλά θα το βρώ από τις κάρτες των δώρων), που κέρδισε το δώρο του Moto Care Κυριάκος και επειδή δεν εξυπηρετούσε λόγω απόστασης, ήρθε να το προσφέρει προσωπικά σε μένα για να το χρησιμοποιήσω εγώ. Φυσικά δεν μπορούσα να το δεχθώ για προφανείς λόγους και το έδωσα στο μέλος μας Jefe που είναι από Πάτρα μιας και ήταν τότε μαζί μας. Ο λόγος που αναφέρομαι στο γεγονός της προσφοράς του δώρου προς εμέ, δεν είναι άλλος, από την ευγενική χειρονομία, χωρίς να ζητήσει ανταλλαγή δώρου και το χαμόγελο ευχαρίστησης που συνόδευε την όλη κίνηση... Είναι κάτι που με συγκίνησε ιδιαίτερα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι καλέ μου φίλε και συγνώμη που δεν συγκράτησα το όνομά σου(άλλωστε δεν γνωριζόμασταν κάν)... Πάντα τέτοια και καλύτερα μας εύχομαι!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ουφφφ και ειχα ανυσηχησει!!!! γεια σου γεωργιε που λεει και ο φιλος πετρος απο αλλο φορουμ, δυστυχως δεν μπορεσαμε να πειραχτουμε στη κοπη ετοιμασου για δυσκολο 2010 |
|
|||
|
|||
Αχ και που να σε δει ο Γαλάτης έτσι...
|
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ!
σε ΟΛΟΥΣ μας και ιδιαιτερα στα 2 αδερφακια,......και στην Ιδρυτικη Ομαδα.......τον Γιωργη(Black Shadow)--τον frits.....και τον Gazi.....Παντα τετοια!!!!:sm5::sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
. [/QUOTE]Μιλαμε για πολλα εκατομυρια στη σειρα......μπραβο παιδια...παντα ετσι.. |
|
|||
|
|||
το μ@λ@κ@ τον αδερφο μου!παλι καραγκιοζιλικια κανει!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H Δημοτική Αστυνομία του Δ.Α. κόβει κλήσεις και για την διέλευση πεζοδρόμων! | Arkas | Χρήσιμα | 9 | 07-02-2010 14:57 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
Το νέο Ζ 1000 του 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 5 | 16-12-2009 17:46 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |