|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ
Καλά χιλιόμετρα να γράφει το μοτόρι, καλορίζικο Πάνο!
|
|
|||
|
|||
Αντε ντε!Για ανεβαστε και καμια φωτο οποτε ειναι δυνατον.
|
|
|||
|
|||
Πω πω ετοιμο το μοτορι;;;;;Αντε με το καλο!!!!
|
|
|||
|
|||
Πολύ χαίρομαι Πάνο, τώρα μπορείς να συνεχίζεις με τον προγραμματισμό της εξερεύνησής σου! Καλά χιλιόμετρα!
|
|
|||
|
|||
Σιγά τα ωά....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αγαπητοί φίλοι,
Λόγοι που αποδείχτηκαν αξεπέραστοι με οδήγησαν στην απόφαση να ματαιώσω για φέτος το ταξίδι μου στην Ιαπωνία, αλλά και το δεύτερο πλάνο για Σιβηρία-Μογγολία. Θα ήθελα όμως να δώσω τις άπειρες ευχαριστίες σε όλους αυτούς που με τις χορηγίες τους στήριξαν την προσπάθεια μου. Ιδιαίτερα όμως το GS forum που μου έδωσε την δυνατότητα καθημερινά να επικοινωνώ με τόσους και τόσους φίλους, οι οποίοι με τις ολόθερμες και ειλικρινείς ευχές και προτροπές τους, αναζωπύρωναν την φλόγα της ελπίδας μου παρά τα διαγραφόμενα ανυπέρβλητα εμπόδια που ορθώνονταν εμπρός μου. Πολλά παιδιά μάλιστα έφτασαν στο σημείο να συνεισφέρουν και οικονομικά, σε καιρούς χαλεπούς και δύσκολους για όλους, Από τα βάθη της καρδιάς μου , σας ευχαριστώ. Το πάθος δεν σβήνει τόσο εύκολα . Επιστρέφω δριμύτερος αλλά προπάντως σοφότερος ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΟΣ- Magelanos |
|
|||
|
|||
Φυσικά όλες οι χορηγίες θα επιστραφούν στους χορηγούς το συντομότερο δυνατόν
Τα χρήματα των φίλων που κατατέθηκαν σε λογαριασμό του forum , θα φροντίσουμε ώστε να επιστραφούν στους δικαιούχους. |
|
|||
|
|||
Φίλε μου Παναγιώτη όσο και να λυπάμαι σέβομαι την απόφαση σου και όπως είπε και ο Βαγγέλης εμείς θα είμαστε εδώ όποτε μας χρειαστείς να σε στηρίξουμε ! ο καιρός που μεσολαβεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι είναι μια ευκαιρία να προετοιμαστείς ακόμα καλύτερα αφού είδες ποιος ήταν μαζί σου πραγματικά και ποιος οχι ! επίσης κάποια στιγμή πιστεύω πως θα έπρεπε να μάθουμε όλοι ποιος ηταν ο αδύνατος κρίκος της αλυσίδας που στέρησε να πραγματοποιηθεί το όνειρο ζωής όπως το χαρακτήρισες στερώντας παράλληλα και τα όνειρα ολωνων μας που που θελήσαμε να ονειρευτούμε μαζί σου έστω και εξ αποστάσεως στηρίζοντας εσένα σε ενα τόσο δύσκολο εγχείρημα ! τελειώνοντας σου ξαναθυμίζω οτι σε οτι αφορά εμένα στα Τρίκαλα θα με βρεις οποτε με χρειαστείς ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φώτη να είσαι καλά φίλε.. ότι έγινε, έγινε, κάθε εμπόδιο για καλό και σ’αυτό θα μείνω. Πείρα πολλά θετικά πράγματα από όλους εσάς, με όλη αυτή την προσπάθεια, και την βοήθεια μέσα από την καρδιά σας για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι. Έμαθα όμως πολύ περισσότερα και τώρα ξέρω τα βήματα, που πρέπει να κάνω στο άμεσο μέλλον για να πραγματοποιήσω ένα τέτοιο ταξιδιωτικό εγχείρημα. Οπότε καλό να κρατάμε τα θετικά, και πάμε μπροστά. Ευχαριστώ και πάλι όλους τους φίλους γνωστούς και αγνώστους… Καλό θα ήταν να κλειδωθεί το θέμα γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος πια να μένει ανοικτό.. |
|
|