|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
Θα χρειαστώ κι' εγώ μια 680 για το R850GS μου.
Στέλνω pm |
|
|||
|
|||
Μετά από 58 μήνες υγιούς συμβίωσης η μαμά μπαταρία μου, άρχισε να κουράζεται! Καλού καλού θα ήθελα να τοποθετήσω και γω μια!
Νίκο στέλνω στοιχεία! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μεγειά σου Γιώργο κ καλά χιλιόμετρα ... .
|
|||
|
|||
Νίκο ευχαριστώ πολύ για την αυθημερόν παράδοση και τη χαμηλότερη τιμή αγοράς που έχει εξασφαλίσει το φόρουμ!
Η μπαταρία είναι δυναμίτης!!! |
|
|||
|
|||
Την παρέλαβα. Ευχαριστώ το forum και τον Νίκο για την άμεση ανταπόκριση.
|
|
|||
|
|||
Παρέλαβα κι εγώ...
Και για μια ακόμα φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο (και στο φόρουμ) για το προσωπικό ενδιαφέρον και ενασχόληση!! Καλά Χριστούγεννα παίδες! |
|
|||
|
|||
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ GS 1150 TOY 2003 SE KΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΒΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΥ 535 ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ.ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ MΠΑΓΓΑΖΙΕΡΕΣ... NFUDU ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
|
|
|||
|
|||
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΑ ΣΦΙΞΑΝΕ ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.
ΝΙΚΟ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ. PC 680. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ |
|
|||
|
|||
Μόλις σήμερα τοποθέτησαν τη νέα μου Odyssey. Είναι μπόμπα και σας ευχαριστώ. Ειδικά τον Νικόλα που έτρεχε να την παραλάβει.thanks
|
|
|||
|
|||
σα να ζηλεύει κ η δικιά μου. . .
με πμ να ενημερώσω, αν.. ? |
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |